Sådan skriver du Apple-logoet på Mac OS X

Vil du skrive Apple-logoet med dit Mac-tastatur? Apple-logoet  er faktisk et særligt tegn til at skrive forholdsvis let fra et tastatur i OS X.

Dette er et sjovt lille skrivetrick, der ser også godt ud, her er hvordan det ser ud som skrevet ud: 

Vist større, det er det nøjagtige Apple logo som det ses her:

Så hvordan skriver du Apple-karakteren ud med andet end dit Mac-tastatur? Du skal slå en tastaturkombination til at skrive det ud, det er også nemt at huske.

Option + Shift + K skriver Apple-logoet som sådan: 

 logoet gøres synligt på enhver Mac med OS X, eller en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod Touch med iOS.

Logoet vises ikke korrekt til en Windows-bruger, og operativsystemer eller browsere, der ikke understøttes, kan gøre logoet som et simpelt firkant, så vær ikke overrasket, hvis det ligner noget helt anderledes på en anden computer eller smartphone. Men på en Mac vil du se Apple-logoet i al sin herlighed.

Ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð

Hvad med at skrive Apple-logoet med andre tastaturer?

Ovennævnte trick dækker at skrive -logoet med et US QWERTY-tastatur, men mange af vores fantastiske internationale brugere har efterladt kommentarer nedenfor for, hvordan man skriver Apple-logoet på forskellige verdens tastaturer og forskellige tastaturlayouter. Tak til vores læsere for at levere denne information!

Hvad med at skrive Apple-logoet på et iOS-tastatur som iPhone eller iPad? Tja, det er lidt sværere, fordi der ikke er tastetrykfunktion eller specielt tastatur, så det enkleste er at kopiere  Apple-logoet og bruge det som genvej til genvejstastatur, hvilket gør det let for Apple-ikonet at teste sig selv på en iPhone eller iPad, som beskrevet her.