Sådan fejlfindes en GBA SP GameShark

Elementer, du har brug for

  • Gameshark til GBA SP

  • Game Boy Advance SP

  • GBA spilpatron

  • Q-tip

  • Husholdningssprit

  • Nålestang

Gameshark for GBA SP (Game Boy Advance SPecial) er en snydepatron, der giver brugerne mulighed for at ændre indholdet, vanskelighederne og reglerne i GBA-spil. Patronen passer ind i GBA SP som en almindelig spilpatron, der giver en softwaregrænseflade mellem afspilleren, spillet og hendes snyderipatron. Hvis din GBA SP Gameshark ikke længere fungerer korrekt, er der fejlfindingsforanstaltninger, der kan hjælpe med at isolere og rette enheden.

Sluk for din GBA SP, fjern Gameshark-patronen, og afbryd dit spil. Prøv spillet i din GBA SP for at sikre dig, at dette ikke er en fejl. Tilslut alle komponenter igen, og prøv igen. Ikke-fungerende snydekassetter er ofte simpelthen resultatet af en løs forbindelse.

Afbryd spilpatron, Gameshark og spilkonsol. Fugt et Q-tip med en lille smule spritalkohol, og rengør kontakterne inde i Gameshark og GBA-patronen. Tilslut alle komponenter igen, og prøv igen.

Undersøg kontaktstifterne i den øverste side af Gameshark, hvor GBA-spil er indsat. Uforsigtig spilindsættelse kan føre til, at disse stifter bøjes ud af form, hvilket resulterer i mislykket spilforbindelse. Hvis det er nødvendigt, skal du omhyggeligt bøje tappene tilbage i form ved hjælp af en næsetang.

Nulstil din Gameshark, og prøv at bruge færre snyder. Hvis din enhed starter korrekt, men nægter at køre dine valgte cheats, har du muligvis valgt inkompatible koder. Der er ingen måde at vide, om koder er kompatible, undtagen at prøve dem sammen. Prøv dine koder en efter en, indtil du kan isolere den kode, der forårsager problemer, og indtast derefter koder igen på din enhed uden at bruge denne kode.

Tips

Hvis ovenstående trin ikke fungerer, kan din Gameshark-patron være defekt. Kontakt Gameshark for at arrangere en reparation eller udskiftning.