Sådan oprettes MP3-filer til 5.1-surroundlyd

MP3-filer er et af de mest understøttede lydfilformater i dag. Desværre understøtter MP3-filer ikke transmission af 5.1-surroundlyd som standard på grund af indbygget stereolydkodning. Dolby Digital er det mest understøttede surround sound-format i dag; alle DVD / Blu-ray-film understøtter det, og de fleste videospil gør det også. Dolby Digital har en teknologi, der tager stereolydkilder (f.eks. MP3-filer) og konverterer dem til fuld 5.1-surroundlyd. Denne teknologi kaldes Pro Logic II og er inkluderet i de nyeste surroundlydsystemer.

Trin 1

Tænd for din MP3-lydkilde og dit surround sound-system, og skift derefter indgangen på dit surround sound-system til den korrekte input-tilstand (alt efter hvilken input din CD-afspillerenhed er tilsluttet, såsom HDMI eller A / V).

Trin 2

Tryk på knappen "Lydfelt" eller "Lydfelt" på fjernbetjeningen til dit surround sound-system. Se i manualen til dit surround sound-system, hvis du ikke kan finde denne knap, da den kan være mærket noget lidt anderledes afhængigt af dit systems mærke.

Vælg tilstanden "Pro Logic II Music" på listen over muligheder, og luk derefter menuen. Du kan nu nyde dine MP3-filer i fuld 5.1-surroundlyd.