11 tips til at få det bedste batterilevetid på en Mac-bærbar computer

Macs har en temmelig fantastisk batterilevetid til at begynde med, men efter nogle få enkle tips kan du få den absolut bedste batterilevetid ud af en MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro.

Det primære mål her er at reducere det samlede strømforbrug på Mac laptop og vi dækker et par forskellige teknikker til at gøre dette. For casual Mac-brugere er det simpelthen mere end tilstrækkeligt at reducere skærmens lysstyrke for at opnå en god batterilevetid, så nedenstående tips er beregnet til ægte vejkrigere, der kræver den absolut bedste batterilevetid ud af deres bærbare Mac'er.

1: Reducer skærmens lysstyrke

Det enkleste tip kan spare nogle af de mest batterilevetid. At reducere skærmens lysstyrke til 50% eller mindre giver en enorm stigning i batteriets levetid. På de fleste nyere Mac-tastaturer giver F1- og F2-tasterne mulighed for justering af lysstyrken. Målet er den laveste værdi, som du kan tolerere for maksimal batterilevetid.

2: Deaktiver Bluetooth

Både søgning efter tilgængelige Bluetooth-enheder eller udsendelse af et Bluetooth-signal kan dræne batteri, deaktiver Bluetooth, hvis du ikke bruger det. Åbn Systemindstillinger, og klik på "Bluetooth", fjern markeringen "Til".

3: Sluk Wi-Fi, hvis du ikke bruger det

Hvis du laver noget, der ikke kræver internetbrug, skal du slukke for trådløst netværk og du kan få et godt boost til batterilevetiden. Den nemmeste måde at gøre dette på er at klikke på Wi-Fi-menuen og vælge "Slå Wi-Fi Off".

4: Deaktiver eller Reducer tastaturbelysning

For Mac'er med baggrundsbelyste tastaturer, kan du reducere tastaturets belysning eller slukke helt for at forlænge batterilevetiden. Åbn Systemindstillinger, klik på "Tastatur" og fjern markeringen "Lyser tastaturet under svagt lys"

5: Skub disks fra dvd-drevet

For MacBook- og MacBook Pro-brugere med en SuperDrive skal du skubbe eventuelle disker ud for at forhindre unødvendig adgang og køre spinning.

6: Undgå FaceTime / iSight-kameraet

FaceTime, Skype, Google Hangouts og Photo Booth er masser af sjov, men det fremadvendte iSight / FaceTime-kamera er et stort batterihøns. Undgå at bruge noget, der tapper ind i Macs front-kameraet, og du vil undgå større batteridrænning.

7: Afslut ubrugte programmer

Hvis du forlader ubrugte apps, der er åbne i baggrunden, bruges både RAM- og CPU-cyklusser, der begge forårsager strømforbrug og direkte påvirkning af batterilevetiden. Afslut alle programmer, der ikke er aktivt i brug, og forsøg at holde kørende apps til et minimum for at forhindre enhver brug af virtuel hukommelse.

8: Luk Ubrugt Browser Windows & Tabs

Selv inaktive websider kan bruge mange systemressourcer ved at køre komplekse scripts, annoncer, videoer eller andre sideelementer. Husk at lukke ubrugte browser faner og vinduer, og du undgår at dræne batteriet unødigt.

9: Aktiver "Klik til plugin" i webbrowsere

Flash- og HTML5-film kan bruge mange CPU-cyklusser og derved forårsage betydelig batteridrænkning, så disse ClickToPlugin-funktioner giver dig mulighed for selektivt at indlæse plugins ved at klikke på dem og dermed forhindre unødvendige plugins og videoer fra at ilægge

  • Aktivér Klik til plugin i Chrome
  • ClickToPlugin til Safari
  • FlashBlock til Firefox

10: Brug et annonceblok-plugin

Hvis du går ud over ClickToPlugin, kan du bruge en annonceblokerings plugin til den foretrukne webbrowser til at gøre en væsentlig forskel i batteriets levetid ved at forhindre unødvendige film, Flash, HTML5, JavaScript og andre sideelementer fra indlæsning. Du kan finde en god liste over annonceblok plugins her - og ja, vi er et websted, der udelukkende understøttes af annonceringsindtægter. Men ved hjælp af annonceblokkere kan der gøres en stor forskel i batteriets ydeevne nævne deres nytteværdi.

11: Brug menuen Batteriindikator

Brug batteriindikatormenuen til at vise den resterende batterilevetid, hvilket hjælper med at give dig batteritilbakning om indstillinger og brugsvaner, plus du bliver ikke fanget væk, hvis du pludselig er i bagenden af ​​batteridrænet.

Hvis du nyder det, må du ikke gå glip af vores tip for at få den bedste batterilevetid med en iPad eller nogle mere generelle tricks for at maksimere batteriets levetid på iOS-enheder, herunder iPhone.

Har du andre batteribesparende tips til MacBook Pro, MacBook Air og MacBook? Lad os vide, hvad du har brug for batterilevetid i kommentarerne!