Sådan slår du bokserhullemaskinen

Boxing Punch Game er en arkademaskine med en hængende hastighedspose eller pad, der frigøres, når spilleren lægger mønter eller poletter i maskinen. For at spille spillet skal puncheren blot slå mekanismen så hårdt som muligt. Når den er stanset, bankes posen op igen i sin gemte position, og styrken af ​​stansen, der placerer den der, registreres og vises som en elektronisk score. Nøglen til at klare sig godt i boksepunch-spillet er at lære at kaste et stærkt slag.

Stå med foden, der er på samme side af din krop, når din stansende hånd er placeret længere væk fra posen end din anden fod. Spred dine fødder lidt bredere end dine skuldre. Hold dine fødder næsten inline med boksesækken, så en linje fra din bageste fod gennem din blyfod peger lidt mod den side af posen, der ligger overfor din bokshånd. For eksempel vil en højrehåndet stansemaskine stå, så hendes fødder peger lige til venstre for posen.

Hold din vægt lidt fremad for midten med din ryghæl fra jorden.

Hold begge fødder på jorden gennem hele slag.

Drej din overkrop mod posen let. Brystet skal ikke peges mod posen, og det skal heller ikke være direkte vinkelret på dine fødder.

Drej din krop mod posen, mens du kaster dit slag, drej dine fødder fremad og drej dine hofter og skuldre mod posen.

Sigt dit slag mod midten af ​​posen for den bedste kraftoverførsel.

Kør dit slag gennem posen så hårdt som muligt. Ved stansning er det bedst at forestille sig at stanse et objekt direkte bag målet, ikke selve målet, for at sikre, at der ikke er nogen svigt før stød.