Sådan tilføjes Mobi til Kindle

Når du køber en e-bog fra Amazon.com-boghandlen ved hjælp af din Kindle, leveres filen i et proprietært format, der understøtter forfatterlicenser og DRM-beskyttelse (Digital Rights Management). Kindle kan også acceptere e-bøger i andre formater, herunder filer i Mobi Reader's MOBI-format. Overførsel af din samling af MOBI-e-bøger til Kindle opnås ved at e-maile filerne som vedhæftede filer eller uploade dem via et USB-kabel.

E-mail

Trin 1

Tryk på knappen "Menu" på din Kindles tastatur, og åbn siden "Indstillinger" ved hjælp af femvejs-controlleren.

Trin 2

Skriv ned Kindles unikke e-mail-adresse, der vises på siden "Indstillinger".

Vedhæft MOBI-e-bogfilen til en e-mail og send den til din Kindles e-mail-adresse. Det er ikke nødvendigt at angive et emne eller tilføje tekst til e-mailens brødtekst. Efter modtagelsen af ​​e-mailen vil MOBI-e-bogen blive føjet til din Kindle og vises automatisk i dens bibliotek.

USB

Trin 1

Slut Kindle til din computer ved hjælp af det USB-kabel, der følger med enheden. Din computer registrerer automatisk Kindle og tildeler den et drevbogstav.

Trin 2

Åbn Kindle's drev på din computer. Indenfor finder du tre mapper - "hørbar", "musik" og "dokumenter."

Kopier MOBI-e-bogen til "dokumenter" -mappen ved at trække og slippe den eller bruge kommandoerne "kopier" og "indsæt" i mappens "Rediger" -menu. Når filen er kopieret, kan du afbryde Kindle. Den MOBI-e-bog, du lige har uploadet, vil straks være tilgængelig i Kindle's bibliotek.