Skjul iPhone X Notch med et tapettrick

Kan du ikke lide den fremtrædende sorte notch over toppen af ​​iPhone X-skærmen? Du kan gemme det med et lille tapetstrik.


Der er ikke nogen særlig magi til dette iPhone X notch-skjult trick, det bruger bare en beskåret tapet med afrundede hjørner og en sort bjælke over toppen, så notch-sektionen er skjult inden for en sort del af tapetbilledet. Dette forkæler effektivt hakket og de fremtrædende "horn" på begge sider af skærmens top.

For at skjule iPhone X notch dig selv, download og gem tapetbilledet, og indstil billedet som dit tapet i iOS. Du skal nippe for at zoome lidt ud, når du indstiller tapetet, så det passer ordentligt.

  • Klik her for at få det uskyldige tapetbillede herfra

Husk, at Apple kunne have gjort det selv med et tapet eller ved at skubbe det iOS-anvendelige skærmrum ned under hakket, men de gjorde ikke specifikt det, i stedet for at de omfavner hakudseende og hakedesign med indhold, der skubbes under hak og ur, cellesignal, wi-fi og batteriindikator sidder langs siderne af hakket.

Hvis du bruger dette tapet på din iPhone X startskærm eller låseskærm, får du det til at gøre iPhone X-skærmen mindre. Personligt synes jeg, at iPhone X ser bedre ud i standardtilstanden, men hvis du hader den berygtede hak, så kan du gemme den væk med tapetet, og sikkert vil mange andre lignende notch-less tapeter vises for iPhone X.

Sådan ser toppen af ​​iPhone X ud med hakket gemt tapet:

Og her er hvad toppen af ​​iPhone X ligner med hak synlig som sædvanlig, standard tilstand:

For dem, der undrer sig, har den store sorte hak øverst på iPhone X de forreste kameraer og Face ID detektionshardware, men det hænger også ned over noget skærmindhold på iPhone X og er helt mærkbart mod hvide billeder på skærmen. Jeg har fået iPhone X i et par dage nu, og hakket er konsekvent en af ​​de første ting folk har nævnt, når man ser iPhone X for første gang (hak og tab af Home-knappen er hidtil de to fremtrædende kommentarstemaer). Hvorvidt du kan lide hakket er et spørgsmål om mening, men hvis du ikke kan lide det, kan du skjule det med dette tapet, og hvis du kan lide det, nej, du behøver ikke at ændre tapetet da. Og hvis du undrer dig, hvis du tager et skærmbillede på iPhone X, vises ikke hakket i det skærmfangede billede, det udfylder automatisk.

Tapetet kommer fra Twitter bruger @ AHuberman1, takket være 9to5mac for opdagelsen.

en #iPhoneX tapet jeg lavede 2 få #notchless homescreen https://t.co/lXTnNwginr skal indstille 2 stadig / kniv ud og træk hele vejen 2 arbejde pic.twitter.com/YVErxKruOc

- Alex (@ AHuberman1) 6. november 2017

På en beslægtet note er iPhone X notch (og iPhone generelt) i øjeblikket genstand for en jabbing ny Samsung-annonce til deres konkurrerende Galaxy-telefon, som går på iPhone og hakdesign ved at vise et individ med en mærkelig haklignende haircut .

Vil hakket være en langsigtet tilføjelse til iPhone hardware og iOS-enhed skærme? Er det et nyt definerende træk ved iPhone-udseende, som hjemme-knappen tidligere var? Eller er hakket kun en midlertidig løsning til iPhone X-hardware, indtil der vises en anden teknologi, der gør det muligt at skjule kameraets komponenter eller forsvinde helt? Det vil tiden vise! Alligevel.