Sådan repareres en PDF-fil på en Mac

Reparation af en PDF-fil kan være en vanskelig forretning. Nogle gange kan det være ødelagt i overførslen, og nogle gange har det måske bare været dårligt til at begynde med. Preview, Macs standard PDF-software, kan ikke hjælpe i disse tilfælde. Der er dog et par trin, du kan tage for at prøve at reparere PDF'en alene. Hvis de ikke fungerer, skal du muligvis erhverve en ny kopi.

Trin 1

Sørg for, at PDF-filen er downloadet fuldt ud (hvis du downloadede den i første omgang). Hvis overførslen gik i stykker eller stoppede, kan ingen reparationer gendanne data, der ikke er der. Prøv at downloade igen.

Trin 2

Prøv at åbne PDF-filen med Adobe Acrobat. Preview, Macs standardapplikation til PDF-filer, har ingen reparationskapacitet. Acrobat er applikationen til avanceret PDF-styring. (Adobe Systems opfandt trods alt filformatet.)

Trin 3

Følg ethvert trin, som Acrobat tilbyder (forudsat at det ikke kan læse filen). Disse trin varierer efter PDF, men programmet er godt til at identificere problemet og rette det med din klarhed.

Kør et stykke PDF-reparationssoftware på filen. Snesevis findes, mange gratis, så hvis det er nødvendigt, kan du prøve et par. Find et par populære muligheder i Ressourcer.