Sådan oprettes en Windows Vista-startdisk i OS X

Mac OS X inkluderer et fantastisk program kaldet Disk Utility, der gør det ekstremt nemt at oprette bootbare diske fra billedfiler. For at oprette en bootbar disk til Windows Vista skal du have et billede af Vista-installationsdisken på din computer og et USB-drev eller en DVD, du kan kopiere billedet til. Mens processen måske lyder lidt forvirrende, er den ret enkel i udførelsen.

Trin 1

Opret et billede af Vista DVD, hvis du ikke allerede har gjort det. Indsæt Windows Vista-disken i din computer, og åbn Diskværktøj (Programmer> Hjælpeprogrammer). Fremhæv Vista-disken i Diskværktøjs sidepanel, og vælg "Nyt billede" på værktøjslinjen. Navngiv filen, vælg et sted for at gemme den, og lad resten af ​​indstillingerne være alene. Vælg "Gem" for at oprette billedet.

Trin 2

Indsæt dit USB-flashdrev i computeren. Fremhæv det fra Diskværktøjs sidebjælke.

Trin 3

Vælg fanen "Partition". Indstil lydstyrkeskemaet til "1 partition." Klik på "Indstillinger" og vælg "Master Boot Record". Vælg "Anvend". Dette formaterer USB-drevet som en Windows-startdisk.

Trin 4

Fremhæv USB-flashdrevet i Diskværktøj igen. Vælg "Gendan" denne gang.

Træk billedfilen, der blev oprettet i trin 1, til boksen "Kilde". Træk flashdrevet fra sidepanelet til feltet "Destination". Vælg "Gendan", og bekræft advarselsdialogen, der vises. Det tager et par minutter at montere Windows Vista-disken på flashdrevet. Når den er færdig, kan du starte op på disken på et pc-system.