Slet telefonopkald på iPhone med en streg

Det er meget nemt at selektivt slette et enkelt telefonopkald fra iPhones-opkaldsloggen. Alt du skal gøre er at huske at bruge den enkle swipe gestus beskrevet nedenfor:

  • Åbn "Telefon" og derefter på "Nyheder"
  • Stryg til venstre eller højre på det telefonopkald, du vil slette, fra opkaldsloggen
  • Vælg den røde "Slet" -knap "for at fjerne telefonen fra listen

Dette sletter kun det valgte telefonopkald, og det vil ikke fjerne andre opkald fra den pågældende person eller deres kontaktoplysninger. Det er også den hurtigste måde at fjerne et element fra opkaldsloggen.

Specificiteten er ganske flot, og hvis du bare vil skjule eksistensen af ​​et enkeltopkald eller to fra opkaldsloggen fra nysgerrige øjne, er det en fantastisk måde at gøre det for at opretholde overraskelser eller for at sikre et grundlæggende sikkerhedsniveau med virksomhedens enheder. Hvis du vil gå videre, kan du svinge gennem hele listen for at fjerne alt, men virkelig hvis du vil fjerne mere fra opkaldshistorikken eller slette hele sagen, er der en bedre måde at fjerne alle elementer fra listen og starte fra bunden.

Swipe-to-delete gestus ses andetsteds i iOS, herunder når du sletter en sang fra iTunes på en iPhone, iPad eller iPod touch.