Sådan finder du et telefonnummer fra England

At finde telefonnummeret til en person eller virksomhed i England eller Storbritannien kan være let, hvis du har de rigtige oplysninger og adgang til Internettet. Ligeledes, hvis du vil spore et telefonnummer fra England, er der mange ressourcer til rådighed for et mindre månedligt gebyr. At finde et nummer fra England har aldrig været så strømlinet.

Trin 1

Sørg for, at du har de specifikke oplysninger, der kræves for at udføre din søgning. Personens eller virksomhedens navn, endda et sted, vil hjælpe.

Trin 2

Slå op på en persons eller virksomheds telefonnummer gennem en online britisk telefonbog, såsom BT Phone Directory. Du kan også prøve at søge gennem den britiske valgliste, hvis søgningen i telefonbogen viser sig mislykket. Det britiske valgliste er en betalt tjeneste, men gebyret giver adgang til kontaktoplysninger for alle Det Forenede Kongeriges vælgere.

For at finde ejeren af ​​et England-mobiltelefonnummer, besøg et gratis online mobiltelefonbibliotek, såsom MobilePhoneNumber.com. Det er en online mappe med et specielt afsnit specifikt til telefonnumre, der stammer fra England. Indtast et telefonnummer på hjemmesiden, og biblioteket frigiver oplysninger fra sin database.

Du kan også registrere dig hos et sporingsfirma for mobiltelefoner, såsom TraceAMobile.com, som giver dig mulighed for at spore mobiltelefonnumre i Storbritannien. Denne service har dog et månedligt gebyr.