Sådan installeres N64-spil på Xbox

Elementer, du har brug for

  • Surrealistisk 64

  • Nintendo 64 ROM'er

  • CAT 5 Ethernet-kabel

Xbox er en næste generations konsol, der tillader DVD-afspilning med en separat DVD-fjernbetjening og sensor og giver dig mulighed for at gå online. Du kan også rippe CD-musikspor til din konsolharddisk. Med et blødmodificeret eller hårdmodificeret Xbox-system kan du installere og spille en Nintendo 64-emulator. For at installere en Nintendo 64-emulator skal din Xbox være blødmodificeret med Evolution X eller et andet brugerdefineret instrumentbræt eller være hårdmodificeret med et modchip.

Naviger til Source Forge-webstedet, og klik på knappen "Download nu" for at gemme Surreal 64-emulatoren på din computer (se Ressourcer). Uddrag emulatoren til et bibliotek på din computer ved at søge efter et bibliotek og klikke på "OK" for at gemme programmet i det specifikke bibliotek.

Tjek kompatibilitetslisten for Surreal 64-emulatoren på webstedet Google Dokumenter for at se, hvilke spil der vil spille med emulatoren (se Ressourcer). Download spil-ROM'er på forskellige ROM-websteder. Uddrag spil-ROM'erne på din computer ved at trække og slippe ROM'en i et bibliotek på din computer.

Tilslut et CAT 5 Ethernet-kabel fra en tilgængelig CAT 5 Ethernet-port på din computer til CAT 5 Ethernet-porten på bagsiden af ​​Xbox.

Tænd din Xbox, og gå til "Indstillinger" på dit dashboard ved at trykke på "A" på knappen "Indstillinger". Noter din Xbox IP-adresse. Det skal være i øverste venstre hjørne af skærmen.

Download en FTP-software, og installer programmet på din computer ved at dobbeltklikke på installationsfilen og klikke på "Næste", når du bliver bedt om det. Vælg et bibliotek, hvor programmet skal installeres, ved at søge efter biblioteket og klikke på det for at gemme programmet på din computer. Åbn FTP-programmet ved at dobbeltklikke på programikonet på skrivebordet.

Gå til "File" og "Quick Connect." Indtast din Xbox IP-adresse i IP-feltet. Indtast brugernavnet og adgangskoden som "Xbox". Indtast "21" som havn. Klik på knappen "Opret forbindelse" for at oprette forbindelse til din Xbox. Xbox-drevet vises på højre side af FTP-programmet, og computerdrevet vises på venstre side. Træk og slip de emner, du vil overføre til din Xbox, ved at klikke en gang på det specifikke emne og holde den nede. Slip elementet i det angivne drev på Xbox.

Opret en mappe på computeren og navngiv den "Emulatorer". Placer Surreal 64-emulatoren i mappen "emulatorer", og overfør mappen til E: / drevet på Xbox. Overfør ROM'er til Xbox E: / drev fra computerdrev ved at trække og slippe ROM'erne.

Advarsler

Modding og installation af homebrew-software på din Xbox annullerer din garanti.