Sådan tilsluttes JVC-højttalere

JVC er et japansk elektronikfirma, der producerer en række produkter, herunder lydmodtagere og højttalere. JVC-højttalere opretter typisk forbindelse til et modtagersystem via to ledninger, der løber ud på enhedens bagside. Disse ledninger fungerer nøjagtigt som RCA-røde og hvide lydkabler; ledningerne er dog billigere at producere, og du kan nemt klippe dem for at justere efter længde.

Trin 1

Placer JVC-højttalerne på det sted, hvorfra lyden skal stamme. Da højttalerne endnu ikke er knyttet til en lydmodtager, kan du placere dem hvor som helst du ønsker det.

Trin 2

Kør de to ledninger fra bagsiden af ​​en højttaler til lydmodtageren. Disse ledninger bliver røde og sorte eller røde og hvide.

Trin 3

Se på bagsiden af ​​lydmodtageren. Der er mange forskellige tilslutningsporte til højttalere, som alle er markeret med en retning (dvs. foran til venstre, bag til højre og i midten). Positionerne svarer til placeringen af ​​JVC-højttalerne. Match den korrekte højttalerport med højttalerens position.

Trin 4

Indsæt de farvede ledninger, der løber fra JVC-højttaleren, i de matchende farvede lydforbindelsesporte.

Skub de små håndtag op til siden af ​​højttalerforbindelsesportene. Disse håndtag strammes rundt om den indsatte ledning og sikrer trådforbindelsen. Når ledningerne er låst på plads, kan du begynde at bruge JVC-højttalerne.