Fire vigtige tips til at komme i gang med iOS 7

iOS 7 er her (du kan downloade det nu, hvis du ikke har gjort det endnu). Vi dækker tonsvis af iOS 7 tips til iPhone, iPad og iPod brugere, men først lad os køre over fire essentials for at få alle startet; Control Center, og det er generel storhed, afslutte apps med den nye multitasking-funktion, søge din enhed med den reviderede version af Spotlight og en god ændring til låseskærmen, som vil fremskynde tingene lidt.

1: Control Center - tilgængelig fra hvor som helst med en swipe up

Control Center er fantastisk, og kan afvikle at være et af funktionerne i iOS 7, som folk bruger mest. For at få adgang til det er alt hvad du skal gøre, at skubbe op fra bunden af ​​skærmen .

Du kan komme til Control Center fra bogstaveligt sted hvor som helst - låseskærmen, apps eller startskærmen - giver dig øjeblikkelig adgang til almindeligt anvendte indstillinger, skifter og andre funktioner, herunder:

 • AirPlane-tilstand - slukker for mobil- og kommunikationsradioerne
 • Wi-Fi skifte til at tænde og slukke trådløst
 • Bluetooth skifter til at tænde og slukke for Bluetooth
 • Forstyr ikke forveksling
 • Orienteringslås
 • Lysstyrkeindstillinger (!)
 • Musikkontroller - ja det kan også tilpasse iTunes Radio
 • Lommelygte
 • Stopur
 • Lommeregner
 • Kamera

Bare en sop op fra selve bunden af ​​skærmen, og du kan få nær øjeblikkelig adgang til alt det via et enkelt panel. Great huh?

2: Afslut Apps - Træk op fra multitasking-skærmen

Vil du afslutte en app? Opsæt den nye multitasking-skærm ved at trykke to gange på Home-knappen, og skub derefter bare op på et af app preview-panelerne for at afslutte den pågældende app. Den opadgående swipe gestus vil sende app off screen, lukke det ud i processen.

Denne er sandsynligvis en af ​​de mere forvirrende ændringer for mange brugere, da den opfører sig meget forskelligt fra, hvordan det fungerede i tidligere versioner af iOS med multitasking og quitting apps. Ikke desto mindre er det også en af ​​de bedre ændringer, og det nye multitask-panel er fantastisk - ved at skifte til venstre og højre kan du cykle gennem løbende apps, ligesom i tidligere versioner.

3: Søg Spotlight - Træk ned fra et ikon til søgning

Søge iOS har brugt sin egen dedikerede skærm med Spotlight, men nu kan du søge fra et hvilket som helst startskærmbillede ved blot at trække ned på et ikon for at afsløre Spotlight-linjen.

Bemærk, at hvis du slår ned fra toppen af ​​skærmen, vil du medbringe meddelelsescenter i stedet, så du vil fokusere på et ikon og trække ned fra det i stedet.

4: Låseskærm - Stryg højre fra hvor som helst for at låse op

Du kan nu sveipe lige fra hvor som helst på låseskærmen for at låse din enhed op.

Ikke mere præcise swipes på den lille "Slide to unlock" bar, brug bare den samme gestus hvor som helst; bunden, midten, uret, det er ligegyldigt hvor, det vil låse op. Dette er en dejlig ændring, og det forbedrer brugervenlighed, hvilket gør oplåsningsprocessen hurtigere. (Sidebesked: Du skal altid bruge en adgangskode).

Bonus nr. 5: iTunes Radio - Awesome for Music Lovers

OK, iTunes Radio har intet at gøre med bevægelser eller swiping rundt, men det er fantastisk. Hvis du ikke er kendt og ikke har prøvet iTunes Radio endnu, er det en gratis streaming musik service, der er tilgængelig fra Music-appen ved at trykke på ikonet "Radio" i hjørnet.

Vælg en af ​​de forudindstillede stationer, eller lav din egen station baseret på en genre, et band eller en sang, du kan lide, og iTunes Radio gør resten ... udfyldning af en endeløs strøm af musik. Ligesom en sang? Du kan købe det. Kan du ikke lide en sang? Du kan springe over det. iTunes Radio er lidt ligesom Pandora, men funktionselementerne i det ser ud til at være endnu bedre. Prøv det, det er fantastisk, hvis du vil høre dine yndlingsklassikere, eller find noget nyt musik. Åh, og iTunes Radio er også på skrivebordet nu med iTunes 11.1.