iPhone vil ikke opkræve? Her er hvorfor iPhone oplader ikke og hvordan man løser det

Din iPhone er tilsluttet, men den oplader ikke. Hvorfor oplader ikke iPhone? Er iPhone ødelagt? Er det tid til at freak ud? Sandsynligvis ikke, faktisk er der nogle virkelig almindelige grunde, som en iPhone ikke vil opkræve, og det meste af tiden har det intet at gøre med iPhone selv (medmindre det var beskadiget, men mere på det i et øjeblik).

Sådan kontrolleres, om iPhone ikke oplades

Første ting først, hvordan ved du helt sikkert, om en iPhone oplader batteriet eller ej? Når enheden er tilsluttet en strømkilde, skal du se i statuslinjen for batteriikonet. Hvis der er en lynbolt ved siden af ​​batteriikonet, oplader iPhone'en.

Hvis iPhone er tilsluttet, og det oplader ikke batteriet, og der er ingen lynbolt ved siden af ​​batteriikonet, læses det af de sandsynlige grunde og hvordan man løser det.

1: Kontroller iPhone opladningsporten for afløb, lint, obstruktioner

En af de primære årsager til, at en iPhone ikke oplader, er bemærkelsesværdig enkel; porten på iPhone er tilstoppet med støv, snavs, lommelygte eller en anden hindring. Noget ret lille kan nemt forhindre et opladningskabel fra at passe ordentligt ind i iPhone, så det allerførste du bør gøre, er at kontrollere opladningsporten på iPhone og kigge efter noget røg eller opbygning derinde. Se noget lint eller noget andet wad af gremlin eller crud? Få det ud derfra, helst med noget som en Q-Tip, tandstikker eller en tør tandbørste. Hvis du har en dåse af luft, kan det også være med til at blæse det ind.

Når opladningsporten er slettet, skal du prøve at lade den igen. Alvorligt er uønsket i porten almindeligt (det gælder også Macs med MagSafe), og det kan forhindre en enhed i at synkronisere, oplade eller få nogen strøm overhovedet. Det virker sikkert nok nu, ikke? Hvis ikke, fortsæt med at læse.

1B: Vent, Kontroller også kablets stikkontakt!

Før du går ud over dette, skal du også tjekke stikket på kablet, og det kan til tider opstå ting på det, der forhindrer forbindelsen i at danne sig. Takket være flere kommentatorer, der påpegede dette som en mulig grund til, at et kabel ikke ville opkræve korrekt.

2: Skift vægudgangen eller USB-porten tilsluttet

Den næste mest almindelige årsag til, at en iPhone ikke oplader, skyldes, hvor den faktisk er tilsluttet. Nogle gange fungerer vægkontakten selv ikke, eller lysafbryderen er slukket, så hvis du bruger en oplader, skal du udskifte stikkontakten.

Hvis du oplader iPhone fra et USB-kabel tilsluttet en computer, er USB-porten på selve computeren undertiden problemet. Prøv en anden USB-port på computeren, PC eller Mac betyder ikke noget, det løser ofte problemet også.

Åh, og en anden fordel ved at bruge en stikkontakt er, at det normalt oplader iPhone hurtigere også. Sød.

3: Kontroller USB-kablet for beskadigelse

Skader på USB-opladerkablet forhindrer, at en iPhone oplades. Dette kan være lidt indlysende i nogle situationer, og hvis kablet er fladt eller revet, så er der dit problem. Hvis dit kabel er beskadiget, skal du bruge et nyt USB-kabel til at oplade iPhone, det er så simpelt. Heldigvis kan du få billige Amazon Lightning USB-kabler, der er certificeret og de arbejder godt og er meget holdbare.

* Et andet potentielt USB-kabel relateret problem, der kan gøre en iPhone ikke oplade batteriet, er billige afløbskabler med lav kvalitet. Du oplever normalt en fejl, at kablet ikke er certificeret på iPhone (eller iPad) selv, hvis dette er årsag til opladningsproblemet.

4: Genstart iPhone

Sjældent nødvendigt, men nogle gange kan en simpel genstart løse et softwareproblem, som i grunden nægter at anerkende, at enheden oplades. Det er lidt sjældent, men det kan ske. Så hvis du har prøvet alt det ovenstående, og iPhone-batteriet stadig ikke oplades, skal du tvinge iPhone til igen ved at holde tænd / sluk-knappen og startknappen nede, indtil du ser  Apple-logoet, det kan hjælpe.

5: iPhone blev beskadiget og vil ikke opkræve

Hvis iPhone er blevet alvorligt beskadiget, oplader den ofte ikke. Normalt vil en simpel skærmknæk ikke gøre en forskel, men hvis iPhone blev kørt over af et dusin biler eller faldt ud af et vindue med 50 etagers historie, er det nok toast og oplades ikke, fordi hardwaren er beskadiget. En anden meget almindelig årsag til opladning og strømproblemer er vandkontakt eller droppe en iPhone i flydende og ikke tørre det korrekt. Hvis iPhone har opretholdt overdreven vandskade og ikke blev tørret korrekt og tilstrækkeligt, bliver iPhone-batteriet ofte ødelagt, og også andre elektriske komponenter i iPhone kan også blive beskadiget, hvilket helt forhindrer iPhone i at oplade. Heldigvis er det normalt ret nemt at bestemme, fordi hvis din iPhone tog en dyb svømmetur, og det nu oplader batteriet, er det næsten helt sikkert grunden til det. Prøv at tørre det ud i 72 timer eller så i silica eller ris, det kunne genoplive det, ellers behøver du måske bare en ny iPhone eller hardware komponent til at løse problemet. Ofte hvis en iPhone er fysisk beskadiget, enten ved stump kraft eller ved væske, vil iPhone ikke engang tænde eller reagere på normale rettelser, for at lade være at lade den være tilsluttet i et stykke tid, endsige opladning, når den er tilsluttet en strømkilde. Hvis iPhone er brudt, skal du tage den til service, eller få en ny.

Det er de mest almindelige årsager til, at en iPhone ikke oplades, når den er tilsluttet en strømkilde, så hvis batteriet slet ikke er i bevægelse, ser du ikke en opladningsindikator, og enheden virker ikke, prøv ovenstående trin før du går videre. Hvis du stadig støder på opladnings- og strømproblemer, er det sandsynligt, at du har en Apple Store eller en certificeret udbyder, kig på det.