Sådan konverteres DVC til VHS eller DVD

DVC Pro-videobånd er professionelle videooptagebånd, der bruges i avancerede videokameraer. Optagekvaliteten er langt bedre end miniDV, miniDVD'er og harddiske, der findes på de fleste brugerbaserede videokameraer. Imidlertid afspiller ikke mange enheder DVC Pro-bånd, så hvis du ønsker at vise dit arbejde for nogen, skal du muligvis konvertere DVC-indholdet til et VHS-bånd eller DVD.

Import til VCR

Trin 1

Sæt den ene side af RCA-lyd- / videokablerne i "RCA-videoudgangen" på bagsiden af ​​DVC Pro-båndoptageren. Indsæt den modsatte side af kablerne i "Video Input" på videobåndoptageren.

Trin 2

Indsæt DVC Pro-båndet i DVC Pro-båndoptageren. Anbring det tomme VHS-bånd i videobåndoptageren.

Trin 3

Tryk på "Afspil" på DVC Pro-båndoptageren, og tryk derefter på "Afspil" og "Optag" på videobåndoptageren. VCR begynder nu at optage dataene på det tomme VHS-bånd.

Tryk på "Stop" på videobåndoptageren, når du vil stoppe optagelsen. Du kan nu se dit DVC Pro-indhold med VHS-båndet.

Konverter til DVD

Trin 1

Tilslut enten et USB-datakabel eller et firewire-kabel til den relevante kabelport på bagsiden af ​​DVC Pro-båndoptageren (begge kabelforbindelser er tilgængelige). Sæt den modsatte ende af kablet i enten USB-dataport eller firewire-port på din computer.

Trin 2

Start videoeditoren på computeren (normalt Windows Media Player).

Trin 3

Vælg "Capture" og vælg det DVC Pro båndoptager, du har tilsluttet. Indsæt DVC Pro-båndet i båndoptageren, og tryk på "Afspil". Klik på "Optag" i videoeditoren for at registrere dataene. Klik på "Stop" i videoeditoren, når du vil afslutte optagelsesprocessen. En miniaturebillede af videoen vises i biblioteket på din videoredigerer.

Trin 4

Klik og træk videofilen ned i tidslinjen for videoredigereren, og klik derefter på "Filer", "Gem video som." Der vises et gemningsvindue. Navngiv videofilen, vælg en placering, den skal gemmes på, og vælg derefter et videoformat (f.eks. .MPEG, .MOV eller .WMV), og klik på "OK". Dette gemmer videofilen som en digital videofil.

Indsæt den tomme DVD i DVD-brænderen, og start softwaren til DVD-brænding. Vælg "Video DVD" som det brændende format, og klik og træk derefter den digitale videofil, du har oprettet, til det vigtigste visningsområde i DVD-brændingsprogrammet. Klik på "Brænd", og DVC Pro-optagelserne placeres på den tomme DVD.