Hvad er forskellen mellem en PST-fil og en OST-fil?

OST- og PST-filerne bruges begge af Microsoft Outlook-e-mail-software til at gemme meddelelser og andre data. De to filtyper indeholder dog andre vigtige forskelle.

Baggrund

Microsoft Outlook er en velkendt softwarepakke, der bruges til e-mail og personlig informationsstyring. Du kan bruge Outlook som en enkeltstående e-mail-klient på en individuel computer eller som en måde at grænseflade til et virksomheds-e-mail-system, der kører Microsoft Exchange-server. PST- og OST-filerne gemmer Outlook-data på en Windows-computer.

Forskelle

PST-filer bruges typisk til at gemme Outlook-data på en computer ved hjælp af Outlook som en standard e-mail-klient, som downloader mail fra en online kilde, såsom en POP3-postkasse. PST-filer er en nødvendighed, når Outlook bruges på denne måde. OST-filer gemmer meddelelser og andre data på samme måde, men er offline-lagringsfiler, der bruges sammen med en Exchange-server. OST-filer opretholder en offline kopi af din Exchange-serverpostkasse på din individuelle computer. OST-filer er valgfri. Du kan få adgang til alle data fra Exchange-serveren, men OST-filer giver hurtigere dataadgang.

Anvendelser

Foruden den daglige datalagring kan du os PST-filer til at eksportere Outlook-data til brug på en anden computer. OST-filer giver dig adgang til den senest synkroniserede kopi af dine Exchange-serverdata, mens du ikke har forbindelse til dit virksomhedsnetværk - en uvurderlig funktion for fjernarbejdere.