Apple COO antyder, at billigere iPhone og forudbetalte iPhones kan komme?

Husk alle de iPhone Mini rygter, der senere blev antaget at være faktisk om en billigere iPhone? Apples COO Tim Cook har kastet mere brændstof på ilden efter et møde med en forskningsanalytiker om iPhone-markedsandel, som rapporteret af Forbes. Den mest bemærkelsesværdige kommentar til Apples COO er dette:

Cook "syntes at bekræfte tanken om, at Apple sandsynligvis vil udvikle lavere priser, " for at udvide markedet for iPhone. Cook sagde, at selskabet planlægger "kloge ting" for at imødegå det forudbetalte marked, og at Apple ikke ønskede, at sine produkter skulle være "bare for de rige", og at virksomheden ikke "ceding noget marked".

Et "lavere prisudbud" ville være i tråd med tidligere rapporter fra Wall Street Journal og New York Times, der har nævnt en billigere iPhone / iPhone Mini.

Mange muligheder og spørgsmål forbliver, herunder om et billig iPhone-tilbud vil blive annonceret sammen med en helt ny iPhone 5, eller hvis en billigere model vil bare være den nuværende iPhone 4 solgt til nedsatte priser, hvilket nogle rygter synes at foreslå .

Kommentaren om det forudbetalte marked er også interessant. I øjeblikket kan iPhone 3G og iPhone 3GS konverteres til en forudbetalt telefon, ganske enkelt bare ved at indsætte et AT & T SIM-kort for at foretage telefonopkald, og at aktivere data er bare lidt vanskeligere. At tilbyde en iPhone, der er specifikt beregnet til pay-go-markedet, ville være en dristig bevægelse væk fra deres nuværende tilbud.

IPhone 5 forventes udgivet i juni på WWDC 2011.