Sådan afregistreres en Facebook-konto

Når du har fået nok af Facebook, og du er klar til at afbryde dine bånd til webstedet, er sletning af din konto det samme som Facebook, der afregistrerer dig. Processen fjerner fuldstændigt din tilstedeværelse fra Facebook uden mulighed for at gendanne din konto, når sletningen er afsluttet.

Slet din konto

Besøg Facebooks "Slet min konto" -side (link i ressourcer). Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind, når du bliver bedt om det. Klik på knappen "Slet min konto" efter at have læst gennem skærmens meddelelse. I det nye pop op-vindue skal du indtaste din adgangskode og udfyld CAPTCHA-koden, før du klikker på “OK” for at skjule dine oplysninger for Facebook-brugere med det samme. Den sidste pop op viser, at din konto er deaktiveret. Men vent, det er ikke sletning! Facebook giver dig 14 dage til at skifte mening. Hvis du logger ind på siden i løbet af de to uger, har du mulighed for at genaktivere din konto. Forudsat at du ikke gør det, slettes din konto fuldstændigt efter to uger.

Deaktivering eller sletning

Deaktivering må ikke forveksles med sletning. Deaktivering af din konto er som at sætte Facebook på hold, men hvor er forpligtelsen? Selvom ingen kan se det, forbliver dine oplysninger på webstedet sammen med alle dine fotos, samtaler og andre oplysninger, som en eks, der ikke kan give slip. Når du er klar til at komme sammen igen, kan du genaktivere din konto og fortsætte med at bruge den bare ved at logge ind. Sletning er på den anden side permanent - Facebook-skilsmisse. Bortset fra deaktiveringsperioden på to uger kan du ikke vende en slettet konto tilbage.