Sådan bruges et SD-kort med en telefon

Elementer, du har brug for

  • SD kort

  • SD-kortadapter (valgfri)

  • Kabel til at forbinde telefonen til en computer

Mange mobiltelefoner gør mere end blot at foretage telefonopkald. De har kamerafunktioner, kan afspille musik eller videoer og downloade ringetoner. Disse muligheder kan tage meget af telefonens hukommelse. Brug et sikkert digitalt (SD) kort til at udvide den tilgængelige hukommelse på en mobiltelefon. Disse kan variere i kapacitet fra 32 GB til HD. De fleste telefoner har et softwareprogram, der giver dig mulighed for at tilføje medier fra Internettet eller fra din computer ved hjælp af klik og træk-metoden.

Find ud af, om din mobiltelefon bruger et almindeligt SD-kort eller et af de mindre mini SD-kort. Mini SD-kortet har muligvis brug for en adapter, der passer til din telefon. Du kan finde disse oplysninger i telefonens manual eller ved at åbne bagsiden af ​​din telefon og se på pladsen til SD-kortet. Generelt vil der være et lille rektangulært sted med en lille metaldør. I telefoner, der bruger SIM-kort, vil der være to af disse metaldøre. SD-kortholderen er mindre end SIM-kortholderen.

Åbn bagsiden af ​​din mobiltelefon. Fjern batteriet. Pas på ikke at røre ved guldstikkene på indersiden af ​​mobiltelefonen eller på batteriet. Læg batteriet til side.

Skub SD-kortholderen for at låse den op. Drej SD-kortet, så guldstikkene på det kommer i kontakt med guldstikkene på indersiden af ​​telefonen. Skub SD-kortet ind i holderen; hvis du bruger en adapter med et SD-kort, skal du følge instruktionerne på pakken for at indsætte den korrekt. Sænk SD-holderen, og skub den for at låse den. Udskift batteriet og bagcoveret på telefonen.

Tjek telefonens manual for at afgøre, om telefonen automatisk genkender SD-kortet, eller om du skal ændre en indstilling. Hvis du ikke har en manual til din telefon, skal du tjekke på din tjenesteudbyders hjemmeside eller telefonproducentens websted.

Overfør medier til SD-kortet ved hjælp af klik og træk-metoden. Slut din telefon til din computer ved hjælp af det relevante kabel. En menuboks skal dukke op og spørge, om du vil se filerne. Hvis boksen ikke dukker op, skal du gå til "Denne computer" og se efter det eksterne drev. Klik på det; dette åbner en menuboks, der viser de forskellige mapper, der er tilgængelige på din telefon. Find sangen, billedet eller det medie, du ønsker at flytte til SD-kortet, og klik og træk det til den relevante mappe. Klik på ikonet i den nederste værktøjslinje, der giver dig mulighed for at fjerne enheden sikkert.