Sådan tilføjes musik til en fotodvd

Når du laver et foto-DVD-lysbilledshow, kan du se dine yndlingsbilleder væk fra computeren. Du kan indsprøjte din personlige stil og røre ved foto-dvd-lysbilledshowet ved at tilføje musik til projektet. Ved hjælp af den samme videoredigerings- eller præsentationssoftware, som du brugte til at oprette foto-DVD's lysbilledshow, tager det kun få sekunder at tilføje musik til projektet. Det er den sværeste del at beslutte, om en sang skal indarbejdes i lysbilledshowet.

Trin 1

Føj billeder til dit foto DVD-slideshows klipvisningsrude, hvis du ikke allerede har gjort det. Ruden til klipfremviser viser billeder og medier som miniaturer, som du kan trække og slippe til tidslinjen nedenfor. Klik på linket eller knappen "Tilføj billede" i din videoredigerings- eller præsentationssoftwares navigationsrude. Alternativt kan du tilføje nye fotos ved hjælp af "Importer" eller "Indsæt" i menulinjens fane "Filer". Klik på det ønskede fotos filikon fra den efterfølgende filbrowser, og klik derefter på "OK".

Trin 2

Føj en musikfil til præsentationen. Klik på linket eller knappen "Tilføj lyd" eller "Tilføj musik" i din videoredigerings- eller præsentationssoftwares navigationsrude. Klik på musikfilens ikon fra filbrowseren, og klik på "OK". Alternativt kan du tilføje ny lyd via "Importer" eller "Indsæt" i menulinjens fane "Filer".

Trin 3

Træk og slip fotos fra klipfremvisningsruden til tidslinjen nedenfor.

Trin 4

Træk og slip musikfilen fra klipfremvisningsruden til et separat spor på tidslinjen, hvis den ikke automatisk importeres til en. Træk derefter og slip musikken i tidslinjevisningsfilen under fotos tidslinjespor for at oprette en ny.

Trin 5

Arranger fotos i lysbilledshowets tidslinje efter ønske. Træk og slip fotos fra klipfremviseren til og langs tidslinjen for at give den ønskede tid mellem billedskift. Et givet billede vises, indtil det næste billede vises i tidslinjen.

Trin 6

Gem DVD-lysbilledshowet i et filformat, der er kompatibelt med dit DVD-brænderdrev, såsom MPEG, AVI eller MOV.

Trin 7

Indsæt en tom skrivbar DVD i din computers DVD-brænderdrev. Start dit DVD-brænderværktøj, hvis det ikke indlæses automatisk, når det indsættes.

Indlæs foto-DVD-lysbilledshowets nyligt gemte videofil i din DVD-brændersoftware. Klik på "Brænd DVD", og vælg derefter "Video DVD" fra den efterfølgende brændedialog. Klik på "Brænd" for at afslutte processen.