Hvordan man læser Stephen King-romaner online gratis

Stephen King er en berømt forfatter, der skriver horror- og pop fiktion romaner. Selvom de fleste af hans værker skal købes, er der nogle online kopier af hans romaner og bøger. Det er vigtigt kun at få adgang til online kopier på certificerede websteder, fordi du ellers læser eller downloader ulovlige kopier af bøger.

Trin 1

Klik på Online Books Library fra University of Pennsylvania. Dette er et sanktioneret bibliotek med onlinebøger og dele af bøger, som du kan læse gratis. Du kan ikke læse en hvilken som helst Stephen King-roman på dette sted, men der er nogle få, du kan vælge imellem. Vælg en type Stephen King-bog på listen, der er organiseret efter efternavn og udgivelsesdatoer. Klik på linkene for at se, hvilke bøger eller dele af bøger der er tilgængelige for at læse online. Du kan ikke downloade disse eller gemme dem, men du kan læse, hvad der er tilgængeligt online.

Trin 2

Klik på Stephen Kings vigtigste online-side. Her lægger forfatteren links til flere forskellige online historier, romaner eller dele af bøger. Links ændrer sig konstant, så du kan fortsætte med at gå tilbage til hans websted for at se, hvilke romaner eller dele af romaner der i øjeblikket er tilgængelige for dig at læse. Når du finder en historie eller en roman, du gerne vil læse, skal du klikke på den for at læse den på din skærm. Du kan ikke gemme eller downloade disse romaner.

Klik på Stephen Kings Dark Tower-side. Her finder du dele af Dark Tower Novels samt dele af andre romaner, der vedrører Dark Tower-serien. Klik på linkene for at læse forskellige dele af romanerne. Du kan ikke downloade disse historier, og du kan ikke gemme dem på din computer.