Sådan programmeres en Motorola HT1000-radio

Motorola HT1000-radioen var en populær tovejsradio med politi, brandmand og EMS-personale, fordi den er robust, lille, nem at bære, har fremragende stemmeforståelighed og er overkommelig. Selvom de ikke længere er i produktion, er disse radioer stadig populære i dag. Det tilbyder Motorolas bredeste båndområde: 136 til 174 Megahertz i fuldbånds VHF-tilstand. HT1000 kan også scanne alle dets driftskanaler og kan tilbyde en bred vifte af signalmuligheder. Et problem for potentielle brugere af HT1000 er, at det kræves proprietær Motorola-software for at programmere den.

Trin 1

Anmod om Motorola-radiotjenestesoftware, også kendt som RSS, fra Motorolas forretningswebsite. Du bliver nødt til at registrere og acceptere deres kontrakt om brugsvilkår.

Trin 2

Tænd din computer, og gå i DOS-tilstand. Du kan bruge en DOS-startdisk eller genstarte din computer i Windows DOS. Hvis du ikke arbejder i DOS, kan du ende med at ødelægge softwaren, der styrer din HT1000.

Trin 3

Sluk for din Motorola HT1000. Tilslut dit RIB-kabel til din HT1000 og til din computers serielle port. Tænd din Motorola HT1000-radio.

Trin 4

Åbn biblioteket, hvor du kopierede RSS, og start HT1000-filen. Tryk på enter for at komme forbi den første stænkskærm. Inden du programmerer din HT1000, skal du tage en sikkerhedskopi af din nuværende konfiguration ved at trykke på F3 og derefter på F2 i menuen Get-Save-Clone og til sidst F7 for at gemme konfigurationen på din computer.

Trin 5

Afslut menuen Get-Save-Clone på RSS ved at trykke på F10. Fra softwarens hovedmenu skal du trykke på F4 for at komme til menuen Change / View Radio Codeplug Data. Du kan bruge denne menu til at omprogrammere alle aspekter af din Motorola HT1000. Gå tilbage til menuen Get-Save-Clone og tryk på F7 for at gemme de data, du er programmeret.

Gå tilbage til hovedmenuen, og tryk på F8 for at gå til menuen Programdata til radio. Tryk på F8 igen for at fortsætte med dataskrivningen til din radio. Når RSS er færdig med at kopiere dataene, skal du slukke for din radio og frakoble RIB-kablet.