Sådan bruges 2x optisk zoom på iPhone 7 Plus kamera

IPhone 7 Plus indeholder dobbeltkamera linser, med den sekundære linse giver mulighed for 2x optisk zoom med en 10x digital zoom modifikator. Brug af 2x optisk zoom-funktionen på iPhone Plus er fremragende og nemt, men det virker lidt anderledes end at zoome på et almindeligt iPhone-kamera, som opnås med en nippel gestus.

Hvad er optisk zoom? Hvad er digital zoom?

Før du kommer ind i detaljerne om, hvordan du bruger optisk zoom på den nye iPhone Plus, lad os kort dække forskellene mellem optisk zoom og digital zoom.

Optisk zoom bruger den egentlige objektivoptik til iPhone-kameraet til at bringe motivet fotograferet nærmere. I dette tilfælde er linsen det sekundære 2x zoomede kamera, der kun er tilgængeligt på de nyeste iPhone Plus-modeller.

Digital zoom bruger softwareforarbejdning til at bringe motivet tættere på, ligesom du kan zoome ind i et billede på din computer eller iPhone, efter at det er taget. Alle iPhone-kameraer kan bruge digital zoom.

Fordi optisk zoom afhænger af selve objektivet selv og derfor modtager flere data (pixels) for at komponere billedet, er billedkvaliteten fra optiske zoombilleder langt bedre end dem, hvor digital zoom bruges, hvilket reducerer mængden af ​​data (pixels) bruges til at komponere et billede.

Sådan bruges optisk zoom 2x objektiv på iPhone 7 Plus

Husk, du skal have en dobbeltkamera udstyret iPhone 7 Plus (eller bedre hvis du er virkelig speciel) for at få adgang til 2x optisk zoomobjektiv.

  1. Åbn iPhone-kameraet som normalt, enten fra låseskærmen eller kamera-appen
  2. Gå til "Foto" tilstand ved at skubbe over efter behov
  3. Tryk på den (1x) cirkeltekst, der ligger tæt på kameraudløserknappen
  4. Du ser straks kameraets zoom ind for at være dobbelt så tæt som angivet med en (2x) tekst nær kameraknappen
  5. Tag dine zoomede billeder som normalt ved hjælp af det optiske zoomkamera

Du kan trykke på 2x knappen igen for at vende tilbage til almindelig 1x kameramodus.

HDR, Live Photo, kameraflash, kameraets selvudløser, filtre og videooptagelse fungerer også med det 2x optiske zoomobjektiv, men det er værd at nævne, at selvom du indstiller kameraet til at bevare indstillinger, vil kameraapplikationen som standard åbnes til 1x kameraet hver gang det lanceres, hvilket betyder at du bliver nødt til at skifte mellem 1x og 2x kameraet efter behov.

Brug 10x Digital Zoom på iPhone Plus Dual Lens Camera

IPhone Plus dual lens kameraet giver dig også mulighed for at bruge digital zoom fra 2x optisk kamera, der giver op til 10x digital zoom. Som sædvanlig med digital zoom reducerer billedkvaliteten det yderligere zoomet i billedet, hvilket har tendens til at begrænse effektiviteten og anvendeligheden af ​​digital zoom. Ikke desto mindre kan mange brugere gerne have adgang til den digitale zoomfunktion alligevel

  1. Fra iPhone-kameraet skal du trykke på 2x for at indtaste optisk zoom som tidligere beskrevet
  2. Nu skal du trykke og holde på "(2x)" og svejs til venstre for at zoome på en glidende skala

Du kan bruge digital zoom fra 2.1x helt til 10x, men igen bruger digital zoom software til at optage tættere billeder og giver derfor altid reduceret billedkvalitet. Men fordi udgangspunktet for digital zoom er det optiske 2x zoom kamera, vil billedkvaliteten være lidt bedre end et standardzoombillede ville være på en ikke-dobbelt kamera udstyret iPhone.

Og ja, du kan også bruge klemmen til zoom-metoden, som du kan på andre iPhone-kameraer uden optiske zoomlinser, hvis du har udviklet den vane.

Det er højst sandsynligt, at yderligere fremtidige iPhone-modeller vil omfatte de dobbelte liniefunktioner, der ses i øjeblikket begrænset til Plus-modellen, men i øjeblikket har du kun adgang til denne store evne med iPhone 7 Plus. Den anden mulighed for brugere med andre model iPhones er at købe et tredjeparts linsesæt som Olloclip, som tilbyder lignende funktioner gennem hardware vedhæftede filer og generelt fungerer ganske godt.