Hvordan kan jeg blokere for, at mit telefonnummer bliver søgt?

I en tidsalder med elektronik og informationsteknologi kan privatlivets fred være undvigende. Selvom mange mennesker nyder den lette kommunikation og deres tilgængelighed til verden, værdsætter andre deres personlige rum. Det er næsten umuligt at forhindre, at alle personlige oplysninger gør dem online, men med en vis forudseende og lidt arbejde kan du muligvis få dit telefonnummer fra de vigtigste søgemaskiner og kataloger.

Trin 1

Tjek privatlivspolitikken for virksomheder eller websteder, inden du giver dine personlige oplysninger. Medmindre deres politik forbyder dem at sælge, dele eller sende dine oplysninger, har de ret til at gøre det. Fordi du frivilligt gav dem det, har du ingen mulighed for at gøre brug af dem.

Trin 2

Undgå at markere afkrydsningsfelter på online- eller postordreformularer, der tillader virksomheder at bruge dine oplysninger til markedsføringsformål - herunder at holde dig informeret om deres produkter. Når du først har godkendt dem til at bruge dine personlige oplysninger til andre formål end at sende dig et produkt, du bestiller, mister du privatlivets fred og kan ikke vide nøjagtigt, hvor dine oplysninger kan gå.

Trin 3

Ring til dit telefonselskab, og bed den om ikke at angive dit telefonnummer offentligt. Hvis du allerede var på listen, forsvinder dine oplysninger ikke fra alle mapper, muligvis i årevis. For bedre resultater skal du bede om, at dit nummer forbliver privat, når du opretter din konto.

Trin 4

Søg efter dit navn i de store online "hvide sider" -mapper. Kontakt hver enkelt ved hjælp af dets online kontaktformularer eller telefonisk, og bed dem om at fjerne dit navn. Mange telefonbøger drives af store telefonselskaber, der har kundeservicecentraler, hvilket gør dem nemme at nå. Bemærk, at denne proces kan være tidskrævende.

Trin 5

Indstil dine indstillinger for udgående opkalds-id til privat for at sikre, at ingen kan få dit telefonnummer uden din tilladelse. Med fastnettelefoner skal du bede dit telefonselskab om opkalds-id-blokeringstjeneste - normalt en tjeneste tilføjet mod et månedligt gebyr. På mobiltelefoner skal du se i dine telefonindstillinger for privatliv eller blokeringsindstillinger for opkalds-id. Brug din telefon til at blokere opkalds-id for at spare på månedlige gebyrer fra din udbyder af trådløse tjenester.

Betal en tjeneste, der lover at fjerne dit navn og dine personlige oplysninger fra Internettet. Websteder som Reputation.com tilbyder deres professionelle personale til at gøre alt det hårde arbejde for dig. Selvom tjenester ikke er idiotsikre, har de mere ekspertise og måske mere tid til at arbejde på projektet end du gør.