Sådan konverteres en MP4 til AVI med håndbremsen

En MP4-fil er en type computervideofil. På grund af den måde, de komprimeres på, har MP4-videofiler tendens til at have store filstørrelser. Hvis du har mange videoer og har brug for at spare plads på din computers harddisk, kan du konvertere din MP4-fil til det meget mindre AVI-filformat. Video- og lydkvaliteten forbliver den samme, men filstørrelsen reduceres drastisk. For at udføre denne opgave kan du bruge et gratis program kaldet Handbrake.

Trin 1

Åbn håndbremsen.

Trin 2

Klik på knappen "Kilde". Dette åbner et nyt vindue på skærmen. Brug dette nye vindue til at specificere, hvilken MP4-videofil på din computers harddisk, du vil konvertere til AVI-filformat.

Trin 3

Angiv nøjagtigt, hvor du ønsker, at din nye AVI-fil skal placeres på din computers harddisk ved hjælp af "Destination" -delen af ​​programbremsen til håndbremsen.

Trin 4

Klik på rullemenuen "Format" i delen "Outputindstillinger" i hovedhåndbremsevinduet. Vælg "AVI" i denne menu.

Klik på den grønne "Start" -knap øverst i hovedvinduet til håndbremsen. Håndbremse konverterer nu din MP4-videofil til AVI-filformatet. Din nye AVI-fil oprettes i den mappe, du har angivet i "Destination" -delen af ​​håndbremsevinduet.