Sådan oprettes en overskrift til en fax

Faxmaskiner tjener fortsat en værdifuld funktion i mange virksomheder og hjem. Mange faxmaskiner giver mulighed for tilpasninger, der kan hjælpe dine sendte faxer med at skille sig ud fra resten. En af disse tilpasninger er en personlig faxoverskrift. En faxoverskrift er de oplysninger, der er udskrevet øverst på hver modtaget fax. De fleste afsendere inkluderer deres faxnummer og firmanavn, men kan også inkludere personlige meddelelser. Hver faxmaskine adskiller sig i konfigurationsprocessen, så sørg for at gennemgå din brugervejledning.

Tryk på "Set Up" -tasten. Dette bringer dig ind i opsætningsmulighederne for din faxmaskine. Hvis din faxmaskine ikke har en opsætningstast, skal du kigge efter en "Valg" -tast eller "Yderligere funktioner" -tast.

Rul gennem mulighederne for at finde "Transmissionsindstillinger". Denne liste indeholder alle de muligheder, du kan indstille til dine udgående faxer.

Vælg "Fax header". Når du er valgt, vil du være i stand til at indtaste personlige oplysninger. Indtast dit firmanavn, telefonnummer og enhver besked, du vil tilføje. De fleste faxmaskiner har en tegnbegrænsning, som du ikke kan overskride.

Tryk på knappen "Gem". Dette gemmer din faxoverskrift samt andre personaliseringer eller indstillinger, som du har ændret.

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine i stand til tilpassede overskrifter

  • Brugervejledning

Tips

Hvis du bruger sæsonbeskeder, skal du sørge for at ændre dem, når sæsonen ændres. Efterladelse af forældede meddelelser som din overskrift kan sende den forkerte besked.