Synkroniser filer mellem Macs med iCloud

Du kan synkronisere filer på tværs af iCloud-udstyrede Mac'er ved at bruge en uofficiel funktion, der er bundet til en lille kendt mappe, der er gemt i OS X. Vi gennemgår præcis, hvordan du får denne opsætning, så du kan synkronisere filer og mapper på tværs af Mac'er problemfrit, men sørg først for at opfylde nogle grundlæggende systemkrav.

Krav:

  • Mac'er skal have OS X 10.7.2 (eller nyere) installeret
  • iCloud aktiveret og konfigureret på hver Mac, ved hjælp af den samme iCloud-konto

Når du er sikker på, at du har den nyeste version af OS X installeret og iCloud konfigureret til at bruge den samme konto på alle Mac'er, du vil synkronisere mellem, kan du fortsætte. Dette er et godt lille trick, der først blev bemærket af en læser, der sendte tip til en søsterpublikation af MacWorld, men mærkeligt forstyrrede de ikke at teste tipet for at sikre, at det virker. Ikke desto mindre testede vi og andre det og kan bekræfte, at det synkroniseres filer og mapper perfekt.

Del og synkroniser filer ved hjælp af iCloud mellem Macs

Udfør følgende trin på alle Mac'er, du har til hensigt at synkronisere filer med :

  • Åbn "Systemindstillinger" på alle Mac'er fra Apple-menuen
  • Klik på "iCloud" og vær sikker på, at afkrydsningsfeltet ud for "Dokumenter & data" er markeret
  • Gå til Mac OS X Desktop og indtast ~ / Bibliotek / enten ved at holde Option og klikke på "Go" menuen eller ved hjælp af en anden metode for at få adgang til brugerbiblioteket
  • Find mappen "Mobile Documents" og højreklik på den, vælg "Make Alias"
  • Kopier alias for den pågældende mappe til OS X Desktop
  • Test iCloud-synkronisering ved at trække en fil i den pågældende mappe

Vent nogle få sekunder, og kontroller den samme mappe på den anden Mac, du skal se filerne.

Officielt ikke understøttet
Husk, at dette i øjeblikket er en understøttet funktion af iCloud og Mac OS X, så du bør ikke stole på denne 100% for at synkronisere filer pålideligt. Du vil gerne beholde en kopi af filer andre steder og derefter kopiere dem til den mappe, så du kan forhindre potentielt tab af data. Det virker, men indtil det er officielt støttet, skal du være forsigtig med at afhænge af funktionen.

Synkronisering med GoodReader & iOS
Test blev også udført af MacStories, som opdagede en variant af tricket, kan bruges til at synkronisere ting mellem Macs og en iPhone eller iPad med iOS app GoodReader. Hvis det interesserer dig, så tjek det ud.

DropBox Konkurrent?
Alt dette blev oprindeligt bemærket, efter at Yahoo / Business Insider fandt det og gik ud fra at antage, at Apple måske kunne prædike en konkurrent til DropBox. Dette er en mulighed, og Apple forsøgte uden held at købe DropBox for mange år siden, men mere sandsynligt er det bare et træk ved iCloud, der ikke har fundet det til en officiel funktionsliste endnu, uanset årsagen.