Anvendelse af faxer i erhvervslivet

Selvom brugen af ​​faxmaskiner støt er faldet siden fremkomsten af ​​e-mail, er der stadig mange grunde til, at et firma ønsker en faxmaskine. Fra at imødekomme kommunikationskrav til at levere en hurtig kopi eller udskrivning fortsætter faxmaskiner med at have en plads i forretningsdriften.

Meddelelse

Nogle virksomheder er afhængige af fax til at kommunikere med deres leverandører, leverandører, kunder og entreprenører. Da faxteknologi er billig sammenlignet med computernetværk, arbejder mange virksomheder med leverandører eller leverandører, der kun kommunikerer via fax. Når dette er tilfældet, skal et firma stole på, at faxmaskiner kommunikerer med andre.

Koste

Som nævnt har flere virksomheder og hjemmebaserede erhvervsdrivende muligvis ikke foretaget den store investering i et computernetværk. De er nødt til at stole på, at den billige faxmaskine sender og modtager papirdokumenter. Et vigtigt eksempel er en signaturside, som ofte giver bekræftelse på accept.

Prospektering

Brug af faxmaskiner til prospektering er stadig en effektiv metode for nogle virksomheder. Uanset om det er en restaurant, der sender daglige tilbud til lokale virksomheder eller en forhandler af kontorudstyr, der sender spændende kampagner, giver faxmaskiner virksomheder en anden måde at sprede budskabet på.

Udskrivning og kopiering

Selvom det ikke er den mest økonomiske beslutning at bruge en faxmaskine til udskrivning og kopiering, kan faxmaskiner bruges til begge. For at en fax kan bruges som printer, skal den enten være forbundet til en computer via et parallelt kabel eller til et computernetværk via et CAT 5-kabel. De fleste faxmaskiner har en "Kopier" -tilstand, der scanner i en papirkopi og leverer en kopi til udskriftsbakken.