Sådan bruges elektroniske trommer i Reaper

Elementer, du har brug for

  • Tromme VST-plugin

  • MIDI-tastatur

Reaper, udviklet af virksomheden Cockos, er en let applikation til behandling, optagelse og redigering af lyd- og MIDI-data. På grund af dets MIDI-funktioner er brugerne i stand til at bruge, optage og redigere elektroniske trommer i Reaper. Reaper bruger VST-plugin-standarden udviklet af Steinberg til at lade brugerne tage virtuelle elektroniske trommer og optage deres lyde som MIDI-data. Denne proces giver brugerne mulighed for at redigere deres trommedata og oprette fuldgyldige forestillinger i deres projekter.

Installer eventuelle ønskede VST-plugins til trommer i Reapers plugin-mappe. Standardfilstien til denne mappe er "C: / Program Files / REAPER / Plugins / FX." Tilslut MIDI-tastaturet til computeren, og tastaturet installerer automatisk alle nødvendige drivere.

Åbn et projekt i Reaper. Klik på menuen "Indsæt" øverst på skærmen, og klik derefter på "Virtuelt instrument på nyt spor." Vælg den ønskede tromme VST fra listen over tilgængelige plugins, der vises.

Bevæg sporet til optagelse ved at trykke på "R" -knappen ved siden af ​​spornavnet i hovedvinduet. Tryk på knappen "Optag" på transporten mod midten af ​​skærmen. Dette registrerer alle MIDI-data, der sendes af tastaturet til tromle-pluginet. Tryk på "Stop" -knappen for at afslutte optagelsen.