Sådan programmeres en Philips Universal Remote

Phillips universelle fjernbetjening kan købes som et nyttigt alternativ til et rod af elektroniske fjernbetjeninger til dit underholdningscenter. I stedet for separate fjernbetjeninger til dit tv, videobåndoptager, dvd-afspiller og stereo kan du styre alle disse komponenter med en universal fjernbetjening. Programmering af din universelle fjernbetjening er meget enkel.

Tænd for den komponent, du vil synkronisere med din universelle fjernbetjening, f.eks. Dit tv eller din dvd-afspiller.

Tryk og hold knappen "Kodesøgning" nede på fjernbetjeningen. Du kan slippe knappen, når den røde indikator tændes og forbliver tændt.

Tryk på knappen på fjernbetjeningen for den tilsvarende komponent, du vil programmere. Knapperne læser "TV" eller "DVD".

Indtast den trecifrede kode for den valgte komponent på din controller-numeriske tastatur. Koderne findes enten i din universelle fjernmanual eller i manualerne til de enkelte komponenter. Den røde indikator skal blinke, når du har indtastet din kode.

Tryk på knappen "kanal op" på fjernbetjeningen, indtil den programmerede funktion reagerer. Du er nu fri til at bruge din universelle fjernbetjening på komponenten som normalt.

Gentag processen fra 1. september for at programmere en anden komponent (dit fjernsyn, DVD-afspiller, stereo osv.), Indtil du har programmeret dem alle individuelt.