Jailbreak iOS 4.3.3 på iPad 2, iPhone og iPod touch med JailbreakMe 3.0

JailbreakMe 3.0 er endelig ude, og hvis du er interesseret i jailbreaking, er dette det, du har ventet på; det er helt computerfrit, der er ingen DFU-tilstand, der er ingen genoprettende firmware og IPSW-filer, intet kompliceret overhovedet, skal du bare indlæse jailbreakme.com-webstedet fra din kompatible iOS-enhed og jailbreak-installationerne.

Dette er den nemmeste jailbreak i eksistens, og det er den første officielle iPad 2 jailbreak til rådighed, men fungerer også på al anden hardware, der kan køre iOS 4.3.3, inklusive iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch 3rd gen, iPod rør fjerde gen.

Sådan Jailbreak iPad 2, iPhone, og iPod touch med iOS 4.3.3 og JailbreakMe

  • Besøg JailbreakMe.com fra din kompatible iPhone, iPad eller iPod touch
  • Tryk på knappen "Gratis" og tryk derefter på "Installer"
  • Safari vil afslutte, og du vil se det brune Cydia-ikon, der indlæses på din startskærm
  • Når Cydia er færdig med at downloade, er dit jailbreak afsluttet

Det er alt der er til det. Det er nok en god ide at genstarte iOS-enheden, når den er færdig, så alt fungerer som det skal. Hvis du nogensinde bliver syge af det, kan du ujævn bare ved at genoprette iOS-enheden fra iTunes.

Eventuelt, efter at jailbreaket er afsluttet, kan du søge efter og downloade "PDF Patcher 2" fra Cydia-butikken, så du kan lappe det udnyttelige PDF-hul, der gør det muligt for jailbreaket at installere i første omgang.

Den enkle installationsproces er identisk med iPad, iPhone og iPod touch. Glad jailbreaking.