Sådan repareres e-mail, vises ikke vedhæftede filer i Mac OS Sierra

Nogle Mac-brugere har opdaget, at Mail-appen er stoppet med at vise vedhæftede filer efter opdatering til Mac OS Sierra, på trods af at man ikke manuelt har fjernet vedhæftningerne selv. Derudover kan eksisterende e-mails med vedhæftede filer vises som om e-mail-bilagene forsvandt helt.

Selvom du forsvinder Mail vedhæftede filer kan være alarmerende, kan du normalt løse dette problem med en to-trins proces.

Selv om dette er rettet mod at løse forsvundne vedhæftede filer i MacOS Sierra Mail-appen, vil det sandsynligvis arbejde med andre versioner af Mac OS, der også forsvinder eller forsvandt vedhæftede filer.

Sådan løses forsvundne postvedhæftede filer på Mac OS

Denne to-trin-proces skal arbejde for at afsløre eventuelle manglende e-mailvedhæftninger i Mac Mail app igen. Hvis du ikke er sikker på hvad du laver, bør du sikkerhedskopiere din Mac, før du starter denne proces. Genopbygning af en e-mail-indbakke skal ikke være problematisk, men det er bedre at være sikker med en frisk backup alligevel.

  1. Åbn Mail-appen på Mac OS, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Træk ned "Mailbox" menuen og vælg "Rebuild" fra indstillingen nederst, lad mailboxen (e) genopbygge, det kan tage et stykke tid
  3. Gå derefter til menuen "Mail" og vælg "Preferences
  4. Vælg "Konti", og klik derefter på den e-mail-konto, hvor postvedhæftede filer tilsyneladende forsvandt fra
  5. Under fanen 'Kontooplysninger' ruller du ned menuen ved siden af ​​'Download Attachments' og vælger 'ALL'
  6. Luk ud af præferencer og åben en email med en vedhæftet fil, det skal være synligt igen

Vedhæftede filer skal ses som normalt igen, medmindre du enten har dem deaktiveret eller de er et uforeneligt filformat. Typisk hvis du får uforenelige vedhæftede filer, er de fra en Windows-afsender, og dette tip til at åbne Winmail.dat-filer på en Mac kan være nyttigt. Det er også værd at bemærke, at meget store vedhæftede filer i Mail sendes via Mail Drop i dag ofte, forudsat at de sendes fra en anden Apple-bruger med iCloud, og dermed bliver vedhæftet fil et download link i stedet for en ægte vedhæftet fil.

Separat skal du også opdatere til den nyeste version af Mac OS Sierra, der er tilgængelig, idet det er skriftligt, der er 10.12.2. Sikkerhedskopier Mac'en, og gå derefter til App Store opdateringer sektionen for at finde, hvad MacOS opdatering er tilgængelig for computeren. Hvis du specifikt undgår MacOS Sierra på grund af problemer eller af en anden årsag, vil du naturligvis ikke installere noget ud over trinvise softwareopdateringer eller sikkerhedsrettelser til din specifikke version af Mac OS eller Mac OS X i stedet.

Har dette arbejdet afsløret manglende e-mail vedhæftede filer på din Mac? Har du et andet trick eller fejlfindingstrin, der løste problemet for dig? Lad os vide i kommentarerne.