Sådan ændres eksisterende navne i "The Sims 2"

Med Sims 2 er det irriterende at indse, at du har lavet en skrivefejl i indtastningsfeltet. Eller du kan beslutte, at det navn, du har valgt til din sim, var et dårligt valg. Især for fornavne kan det være smertefuldt. Du kan ændre eksisterende navne i programmet. Når alt kommer til alt er et navn alle dine simmere har.

Gå til hovedskærmbilledet. Tryk på Control, Shift og "c" samtidigt. Et tekstfelt skal vises i øverste venstre hjørne.

Skriv "BoolProp Testingcheatsenabled true" i feltet (uden anførselstegn), og tryk på Enter.

Vælg det parti, hvor den sim, hvis navn du gerne vil ændre, bor. Når spillet er i spil, skal du klikke på Simen, mens du trykker på shift. Sørg for, at dette er den aktive sim ved at bemærke feltet omkring hans billede til venstre.

Se efter indstillingen "gyde" fra de anførte emner, og klik. Klik derefter på "Tombstone of L&D." En gravsten skulle derefter vises.

Klik på gravstenen, og tryk på "omdøb sim", og skriv det nye navn. For at bringe spillet tilbage til det normale, som ved at tage snydetilstanden, skal du indtaste snydekoden igen i trin 2, men med "falsk" i stedet for "sand".

Tips

Sørg for at indtaste "BoolProp ..." snyderi korrekt, da det er store og små bogstaver. Hvis det ikke virker med det samme, skal du sætte små bogstaver på "p" og prøve igen.

Advarsler

Vær forsigtig, når du bruger snyderi, da disse potentielt kan skade spillet, hvis det bruges meget ofte.