Sådan omdannes mobiltelefon til forudbetalt

Mobiltelefonnetværk installerer software på hver telefon, der begrænser deres anvendelse udelukkende til det pågældende netværk. For at gøre en kontrakt mobiltelefon til en forudbetalt mobiltelefon skal du "låse op" telefonen til brug på et netværk, der tilbyder forudbetalte SIM-kort. Oplåsningsprocessen er enkel og ligetil. Du skal skaffe en særlig oplåsningskode til din bestemte enhed og indtaste koden for at låse telefonen op. Disse oplåsningskoder er tilgængelige online til forskellige priser.

Trin 1

Skriv din enheds IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identification), der kan vises på enheden ved at indtaste * # 06 #.

Trin 2

Åbn en internetbrowser og besøg et websted, der er specialiseret i at levere oplåsningskoder til mobiltelefoner.

Trin 3

Brug søgeværktøjet til at søge i databasen efter din telefons mærke, model og operatør. Udfyld IMEI og dine kontaktoplysninger for at gennemføre ordren, hvis din telefonkode er tilgængelig. Koder sendes via e-mail.

Trin 4

Åbn e-mailen, og læs de medfølgende instruktioner for at bestemme, hvordan koden skal indtastes. Nogle telefoner kræver, at du får adgang til specielle menuer eller indsætter et SIM-kort fra en anden operatør, inden du indtaster koden. Hvert brand er forskelligt, og koden fungerer ikke, hvis den indtastes uden at følge de korrekte trin. Indtast koden for at låse telefonen op.

Køb et forudbetalt SIM-kort, og indsæt det i telefonen for at begynde at bruge den forudbetalte service.