Tip til "Hot Galaxy Angel" Flash-spillet

"Hot Galaxy Angel Date Sim" er et simpelt spil til dyb flash-dating, der er tilgængeligt på internettet. Det er løst baseret på "Galaxy Angel" anime-serien, selvom figurerne i spillet i bedste fald er karikaturer af dem i Anime-versionen. Der er nogle tip og snyder, der kan gøre spillet lidt lettere at spille.

HP Control

Hver dag du sover i sengen i "Dit værelse", der ligger uden for den østlige korridor, gendannes din HP til 100 procent. HP er ikke kun nødvendigt for at leve gennem kampe og træne, men også for at tale med pigerne. Hver gang du taler med dem, mister du 30 procent. Du kan gendanne HP to steder: Medical Lab og HP shop på planeten Transvaal. På det medicinske laboratorium er 10 procent gratis, men du mister tre timer, og det koster $ 100 på Transvaal.

Missioner

Fem dage i ugen har skibets fem piger en mission at gennemføre. Du kan kontrollere tidsplanen på skibets bro. Hvis du tager missionen ud af deres hænder, vil det øge dine point betydeligt med den pige. Du kan kontrollere dine point med enhver pige ved at klikke på "Menu" -knappen. Pigen vil fortælle dig, hvad du har brug for for at gennemføre missionen, men det indebærer normalt at gå et sted - normalt en planet eller arkivet - og finde noget at bringe tilbage.

Gaver

En anden måde at øge en piges point på er med gaver. Hver pige har noget, hun virkelig kan lide, men hun tager alt, hvad du giver hende. Hvis du giver hende noget, hun virkelig vil have, får du et enormt løft. Mint kan lide kyllingens Cosplay-genstand, Ranpha kan virkelig godt lide ringene, Forte foretrækker kanoner, Milfeulle kan lide at lave mad med stegepander, og Vanilla kan lide vodka.

Hemmeligheder

Der er fem hemmeligheder i spillet. Den ene er i lampen på dit værelse, en anden er i den centrale vindmølle på holodækket; den røde kugle i Vanillas værelse og det højre øje i Milfeulle's rum har begge hemmeligheder, ligesom kruset i køkkenet.

Snydekoder

I starten, når du opretter et tegn, har du mulighed for at indtaste snydekoder. Klik på knappen og skriv "thegreenback", og du begynder spillet med $ 25.000. For at starte med 20 af hvert emne er "igotabagofhair" koden. For at lege med figurer fra "Love Hina Dating Sim" -spil af de samme mennesker, skal du skrive "hinagirlsreturn". De lavede også en "Evangelion Dating Sim", og du kan låse deres verden op med "enableeva4" for at rejse til Eva 4. Du kan indtaste så mange af disse koder, som du vil, inden du starter spillet.

Sexet pige koder

Du kan også spille med sexede versioner af alle figurerne i spillet ved at indtaste koder for dem. For Sexy Forte er "eatrocksand" koden. Sexet Milfeulle vises, når du skriver "locknload", Mint har brug for koden "ihateporn" for at få hende i gang, "ieatsand" får Ranpha til at virke sexet, og Sexy Vanilla kommer med "burntsugar." For den modsatte effekt kan du gøre pigerne til hvide rektangler ved at indtaste "klacidmadegraphix."