Hvad skal jeg gøre med en ødelagt XBox 360?

Nogle Xbox 360-problemer kan løses, men det kan være billigere at udskifte konsollen end at rette den. En Xbox 360 er grundlæggende en computer, og den indeholder nogle genanvendelige dele. Der er flere muligheder at udforske, når man overvejer, hvad man skal gøre med din ødelagte Xbox 360.

Reparer det

Hvis din Xbox 360 stadig er under garanti, skal du kontakte Microsoft eller den leverandør, du købte den fra, for at se, om konsollen kan repareres gratis. Medmindre den blev beskadiget ved at tabe den eller spilde noget på den, eller du ændrede din Xbox 360 og dermed annullerede garantien, kan din garanti muligvis dække reparationer.

At betale for reparation er muligvis ikke udelukket. Kontakt lokale computer- og elektronikværksteder for at se, om din Xbox 360 kan repareres, og hvad omkostningerne vil være for reparationen.

Søg efter symptomerne online, start på Xbox Support-webstedet, inden du går videre til din yndlingssøgemaskine. Hvis du eller en ven er praktisk til at rette elektronik, kan reparationsinstruktionerne til din Xbox 360's problem blive sendt online. Din Xbox 360 er allerede i stykker, så du kan sandsynligvis ikke gøre det værre.

Sælg det

Der er et marked for brugte spilkonsoller, og nogen kan være villige til at købe din ødelagte Xbox 360 til reparation eller brug til reservedele. Tjek med butikker, der handler med brugt udstyr, såsom GameStop. Du kan muligvis finde en lokal køber ved at angive den online på rubrikannoncer som Craigslist eller endda i avisen.

Brug af et online auktionsside som eBay giver dig generelt en rimelig pris. Sørg for at opkræve den korrekte pris for forsendelse. Selvom du ikke får meget for din ødelagte Xbox 360, koster det dig ikke noget at sende det til nogen, der ønsker det og muligvis kan give det nyt liv i en eller anden form.

Det er meget vigtigt at være så ærlig, oplyst og detaljeret som muligt over for potentielle købere om problemerne med din Xbox 360. Blev det forbudt, fordi du ændrede Xbox 360? Beskadigede du det? Var det den røde dødsring? Beskriv problemerne og forklar symptomerne. Ikke kun er det retfærdigt over for køberen, men det at være ærlig om problemerne kan give dig flere penge til din Xbox 360.

Genbrug det

Hvis du vil købe en anden spilkonsol, skal du se, om du kan bytte din ødelagte Xbox 360 til kredit mod den nye. Nogle leverandører har programmer til at tage dit gamle udstyr til genbrug, når du køber et nyt system.

Der er flere sider, der vil genbruge din Xbox 360, og måske endda give dig lidt penge til det afhængigt af dets tilstand, og om du sender ledningerne, controlleren og manualerne med den eller ej. Se afsnittet Ressourcer for links.

Dit lokale genbrugscenter eller losseplads kan muligvis genbruge din Xbox 360. Ring til dem for at se, om de kan genbruge det, og hvad du skal gøre. Nogle genbrugere kan opkræve et mindre gebyr.