Hvad betyder tid tilbage på eBay?

Hvis du vil byde på et emne på eBay, er det vigtigt at kontrollere den resterende tid, så du kan afgive budet, inden det lukkes: EBay-lister varer alt fra 1 til 30 dage afhængigt af auktionens type. Selvom du kunne byde tidligt, hvis du virkelig vil have en vare, er det nogle gange bedre at vente, indtil noteringen er ved at slutte for at afhente den til en god pris.

Tid tilbage nedtælling

Når du søger efter varer på eBay eller ser en individuel fortegnelse, kan du bruge timere til at se, hvor længe auktionen har tilbage til at køre. Både søgeresultater og individuelle lister viser antallet af timer og minutter tilbage, med en dag og sluttid. I løbet af de sidste 24 timer af en fortegnelse kører timeren inde i listerne i realtid og viser timer, minutter og sekunder tilbage, og i den sidste time bliver begge timere røde. Når timeren når nul, slutter listen, og du kan ikke længere byde på den.

Virkningen af ​​tid tilbage på budgivning

Bud på populære varer starter ofte tidligt, men nogle købere foretrækker at vente til tæt på slutningen for at byde. Hvis du f.eks. Søger efter et element, kan du sortere resultaterne efter Tid: Ender hurtigst og se efter lister uden bud eller lave højeste bud. Hvis du er heldig, kan et frækt bud i løbet af de sidste par minutter muligvis give dig et godt tilbud.

Du kan også tilføje lister, der ikke slutter et stykke tid, til din overvågningsliste, så du kan spore dem fra din konto eller fra alarmer, hvis du aktiverer dem. Hvis du ikke er i stand til at byde i sidste øjeblik eller er bekymret for, at du mister et andet bud, skal du oprette et automatisk maksimumbud, så eBay kan byde på dig.