Mac Setup: Desktop Publisher og Web Author Workstation

Denne uge featured Mac opsætning er delt med os af Jeff H., en desktop udgiver og webforfatter, der gør stor brug af store skærme. Lad os klare det og lære lidt mere:

Hvilken hardware udgør din Mac-opsætning?

Større hardware vises som følger:

  • Mac Mini (2011 model) - 2, 5 GHz Core i5 CPU, 16 GB RAM, 256 GB SSD, 500 GB standard HD
  • VIZIO M471-A2 47-tommers 1080p Smart LED-tv
  • VIZIO S4251w-B4 5.1 Soundbar med trådløse subwoofer og satellit højttalere
  • Logitech Bluetooth Easy-Switch K811 tastatur
  • Elgato Turbo.264 HD Encoder
  • Antec Bias Lighting til HDTV
  • Belkin Charge og Sync Dock med Lyn Kabel Connector
  • Apple Magic Trackpad
  • Apple Mac Mini Server Flex Cable

Hvad laver du? Og hvorfor gik du med denne særlige opsætning?

Mit setup, ligesom jeg, bærer flere hatte, desktop publishing station, oprettelse af hjemmesider. Jeg valgte det meste af mit gear til værdi og kvalitet på et budget.

Kernen i mit opsætning er en 2011 Mac Mini med en 2, 5 GHz Intel Core i5, 16 GB RAM, en 256 GB SSD boot-drev og den 500 GB-standard, der fulgte med maskinens piggy med et båndudvidelseskabel tilgængeligt fra Amazon.

Jeg har elimineret meget af den højttaler-ledning, jeg havde ved at købe en VIZIO S4251w-B4 5.1 Soundbar. Jeg sætter virkelig pris på enkelheden ved Apples gear, for mig har deres ting altid arbejdet logisk. Vizio er et andet firma, der virker som dette for mig. Hvert stykke gear, jeg har købt hos dem, har været en hovedpinefri oplevelse ... hvis du gør A, så følger B, elsker det!

Jeg har også en VIZIO S2920w-C0 29-tommer 2, 0 High Definition Sound Bar med Bluetooth tilsluttet soveværelsesskærmen. Jeg elsker den lethed, at jeg kan streame musik fra min iPhone 5C via Bluetooth. Tryk på Bluetooth-knappen på lydbjælken, og det parrer øjeblikkeligt med telefonen. Du kan endda bruge fjernbetjeningen på det tidspunkt til grundlæggende pause / afspilning / næste / forrige spor, meget cool!

Der er en hjemmebiograf-pc (HTPC), og endelig Apple TV på to spejlede skærme, et 47 "Vizio Smart TV i stue / kontor og et beskedent 28" Westinghouse LED TV i mit soveværelse spejlet med et 25 'HDMI-kabel.

Jeg har i alt 6 TB lagerplads på USB-drev, jeg håber på at ændre dette i den nærmeste fremtid med et one-box RAID-system, der plugger via Firewire 800, men det fungerer for øjeblikket.

Jeg elsker bare min Logitech Bluetooth Easy-Switch K811. Apple burde have lavet dette! Par med op til tre Bluetooth-enheder. Jeg har det parret til mini plus både Apple TV (nogle gange har du brug for et tastatur).
Baggrundslyset gør det nemt at skrive, da jeg er en site-typing-to-finger fyr.

Hvilken software bruger du mest? Er der noget, du især kan lide eller ikke kunne undvære?

Jeg er en meget stor bruger af Adobe Suite. Jeg kører CS6 og bruger det de fleste dage, jeg kunne ikke leve uden det!

Jeg er også en KÆRLIG elsker Elgato-produkter. Jeg har brugt EyeTV dagligt i mange år nu. Det registrerer tydeligt i baggrunden og eksporterer 1080p versioner til Apple TV ved hjælp af Elgato Turbo.264 HD. Jeg ser sjældent live-udsendelser, så det virker for mig.

Jeg er en stor Plex fan. Jeg har softwaren på min Mac, iPhone, og nu selv på mine ikke-jailbroken Apple TV'er via "OpenPlex". Jeg var glad for at kunne køre Plex på mit Apple TV, alt mit indhold, herunder Plex Channels er nu på begge Apple TV'er med en simpel tweak ... check det ud på: https://www.youtube.com/watch? v = 333LPXZ26y8 Det tog et par forsøg, men jeg fik den anden gang.

Har du nogle opsætnings tips eller nyttige råd til at dele med OSXDaily?

Et af de ting, jeg gjorde, var at tilføje baggrundsbelysning til tv / skærm via en USB LED selvklæbende lysstribe. Back Lighting er en øjenbesparende til mig i den tidlige del af dagen, tilføjer lige den rigtige mængde omgivende belysning, når du ser en film i et mørkt rum, og ser bare meget cool ud! Strimlen slukker med tv'et, da det bruger den USB-port til strøm. En $ 20 løsning.

Jeg har brugt Get Backup Pro til sikkerhedskopiering af alt mit arbejde til USB-drev og DropBox. Jeg brugte anden backup software, men for mig er det simpelt og ligefrem, der fungerer bedst. De andre SW-virksomheder syntes at tilføje (IMHO) unødvendige små tweaks og derefter oplade for opgraderingerne. I min søgning efter en enklere løsning landede jeg på Get Backup Pro, og jeg er glad for, at jeg gjorde det, Lad mig aldrig, og det er kun $ 10.

-

Nu er det din tur! Send os dine Mac-opsætninger, kom her for at komme i gang, bare svar på nogle spørgsmål, tag et par billeder af høj kvalitet og send det til!

Du kan også gennemse tidligere Mac-opsætninger her.