Sådan tjener du Power Up Rewards-point

For videospillere, der ønsker mere for deres penge, har GameStop skabt en måde at få ekstra fordele ved at købe deres produkter. Du kan tilmelde dig for at blive et PowerUp Rewards-medlem, hvor du optjener belønningspoint hver gang du foretager et køb i en GameStop-butik. PowerUp Rewards-medlemskortet er en gratis måde for dig at få mere værdi for de videospil, du køber.

Kom forbi din lokale GameStop-videospilbutik, og fortæl sælgeren, at du gerne vil have et PowerUp Rewards-medlemskort.

Tilmeld dig for at blive medlem. Du kan gøre det ved at give dit telefonnummer og din e-mail-adresse til forretningskonsulenten. Han giver dig derefter et medlemskort, som kan bruges med det samme. Som medlem modtager du invitationer til begivenheder samt specielle GameStop-kampagner og tilbud via e-mail.

Foretag et køb hos GameStop. Ved dong så tildeles PowerUp Rewards-point på dit medlemskort. Antallet af point, der tildeles dit kort, afhænger af prisen på dit køb.

Gå online til Gamestop.com for at vælge dine belønninger fra belønningskataloget. Belønninger inkluderer eksklusive samlerobjekter, GameStop-gavekort og butiksvarer.

Tips

Du skal være mindst 13 år for at erhverve et PowerUp Rewards-medlemskort. Sørg for at aktivere dit medlemskab online på PowerUpRewards.com inden du prøver at indløse belønningspoint. Point kan ikke indløses uden aktivering af medlemskab.