Sådan får du TM46-tyven på "Pokemon: Fire Red"

I Pokemon-videospilene kan hver af dine Pokemon lære fire træk til brug i kamp eller bestemte verdenssituationer. Disse bevægelser læres at udjævne din Pokemon, Move Tutor eller tekniske og skjulte maskiner. Tekniske maskiner kan gives til din træner af andre undervisere, købes i butikker eller findes liggende, mens du rejser rundt i verden. I "Pokemon: FireRed" er TM 46 Thief en af ​​de TM'er, du finder under dine eventyr.

Flyv til Pewter City og tag rute 3 til Mt. Måne.

Indtast Mt. Måne og gå op, indtil du når en blindgyde. Lav en kort højre, en venstre og en anden kort højre. Knus den øverste del af den sidste passage.

Drej op, så snart passagen slutter, og gå til venstre, mens du krammer den nederste del af gangen. Gå ned, når passagen slutter, og se efter en stige, der går ned til venstre.

Gå ned ad stigen til Basement One. Gå til venstre, indtil du ser en anden stige gå ned. Gå ned til kælder to.

Gå til højre, kæmp med træneren og gå derefter op på en platform. Der vil være en Pokeball på platformen. Vælg det ved at trykke på "A" og modtag TM 46 Thief.

Tips

Sørg for, at din Pokemon er helet, og at du har tilstrækkelige potions og statushelere, inden du rejser dybt ind i Mt. Måne.