Fordelene ved 4 dirigenter vs. 2 lederhøjttalerledning

Højttalerledningen leverer lyddata fra modtageren til højttalerne. Ikke alle højttalerkabler er skabt ens. Levering af den optimale mængde watt til hjemmelydkomponenter begynder med at beslutte den korrekte højttalerledningsstørrelse. Fire-leder højttalertråd påføres forskelligt end to-leder ledninger.

Fungere

Designet til bi-forstærkning, hvilket betyder at bruge to forstærkere til en enkelt højttaler, fire-leder højttalertråd har en højere tærskel for effekt sammenlignet med to-leder højttalertråd. To-leder højttalerkabel er effektiv, når du tilslutter en enkelt højttaler, der drives af en enkelt forstærker.

Lydkvalitet

Fire- og to-leder højttalertråd kommer i forskellige målestørrelser. Større målte højttalerkabler håndterer mere ohm-belastning, hvilket øger den potentielle effekt. Fire-leder højttalerkabel skaber ikke bedre lyd end to-leder højttalerkabel. Hver er designet til et andet formål, der ikke er relateret til lydkvaliteten.

Overvejelser

Fire-leder højttalerkabel fungerer, når der er behov for tilslutning af to højttalere. Det er også nyttigt, når du kører strøm fra en modtager til en lydstyrkekontrol. Når den fordobles, har fire-leder højttalertråd en højere effektiv måler, hvilket øger strømforsyningen.