Sådan opdateres Samsung BD-P1500 firmware med USB

De fleste nye elektroniske enheder har lejlighedsvis brug for en firmwareopdatering. Firmwaren fortæller enheden, hvordan den kører korrekt. Hvis du bruger Samsung BD-P1500 Blu-ray-afspiller, er det vigtigt at bruge opdateret firmware, fordi nogle nye Blu-ray-diske indeholder oplysninger, som ældre firmware ikke kan genkende. Du kan opdatere firmwaren på Samsung Blu-ray-afspilleren uden hjælp fra en tekniker eller servicerepræsentant.

Trin 1

Start webbrowseren på din computer, og naviger til Samsung.com. Når du er der, skal du klikke på knappen "Support" i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 2

Klik på indstillingen "TV og video", vælg derefter "Blu-ray" -afspiller, og vælg BD-P1500 og den model af afspiller, du har brug for en opgradering til. Klik på "Downloads", og vælg derefter "Firmware".

Trin 3

Klik på "Opgrader fil (USB-type)." Filen downloades til din computer i zip-format.

Trin 4

Højreklik på den downloadede fil, og vælg muligheden for at pakke filen ud. Dette åbner zip-softwaren på din computer. Vælg en udvindingsplacering for filerne, og klik på "Udpak" (eller "Uddrag" afhængigt af den software, din computer bruger). Åbn det udpakkede zip-vindue for at udsætte flere forskellige programfiler. Lad dette vindue være åbent for nu.

Trin 5

Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port på din computer. Klik på knappen "Start" på skrivebordet efterfulgt af enten "Computer" eller "Denne computer". Når vinduet åbnes, skal du dobbeltklikke på ikonet for den flytbare enhed.

Trin 6

Klik og træk filerne fra den udpakkede mappe til det flytbare enhedsvindue. Luk vinduet til flytbar enhed, højreklik på ikonet, og vælg "Skub ud".

Fjern USB-flashdrevet fra computeren, og sæt det i USB-porten på bagsiden af ​​Samsung BD-P1500 Blu-ray-afspiller. Tænd Samsung BD-P1500, og tænd for fjernsynet, så du kan se indholdet af afspilleren. Blu-ray-afspilleren registrerer automatisk det tilsluttede USB-flashdrev og begynder at opdatere sin firmware. Fjern USB-flashdrevet, når firmwaren er opdateret.