Hvordan man laver det nat i "Okami" uden en halvmåne

"Okami" er et action-eventyr videospil udgivet på PS2 og Wii spilkonsoller. Spillet har til opgave for spillerne at lede spillets hovedperson, Amaterasu, gennem en række gåder, fangehuller og kort ved at tegne "penselstrøg" ved hjælp af det, der kaldes "Celestial Brush". Et af disse penselstrøg, "Crescent" penselstrøg, ændrer tidspunktet på dagen fra dag til nat, så du kan udføre opgaver, der kun er beregnet til natten. Da spillet har en aktiv dag-nat-cyklus, der konstant skrider frem, hvis du vil gøre det om natten uden "halvmåne" penselstrøg, skal du bare vente på det.

Gå ud af huset, fangehullet eller landsbyen, som du i øjeblikket befinder dig i. For at tiden kan gå, skal du være placeret på spillets hovedkort.

Vent på spillets hovedkort, indtil tiden er gået. Dag-nat-cyklus i spillet skrider meget hurtigere ud end vores 24-timers dag-nat-cyklus, hvilket betyder, at du kun bliver nødt til at vente et par minutter i flere timer for at komme videre i spillet. Omtrent et minut i realtid svarer til en times in-game.

Fortsæt med at vente, indtil solen er gået ned og månen er steget. Det er nu nat i "Okami" -verdenen.