Sådan kopieres genstande i Pokemon Fire Red

Elementer, du har brug for

  • Game Boy Advance eller Nintendo DS

  • Pokemon Fire Red

Husk den gode ole-storhedstid, hvor du simpelthen kunne flyve til Cinnabar Island, surfe mod venstre kant, angribe MissingNo og formere dine sjældne slik i Pokemon Red. Med introduktionen af ​​nyere versioner som guld / sølv / krystal, rubin / safir / smaragd og ildrød / bladgrøn er det stadig muligt at duplikere dine varer, men det kræver en mere involveret metode. Vær forsigtig, fordi snyd kan ødelægge dit spil og slette din gemte fil.

Gem dit spil ved at trykke på "Start", derefter "Gem" og derefter "Ja", før du prøver denne teknik.

Vedhæft det emne, du vil duplikere, til enhver Pokémon i din fest ved at vælge "Element", derefter "A", trykke på "Hold" og derefter vælge "Pokemon" og derefter "A."

Stå foran din pc i ethvert Pokemon Center. Tænd pc'en ved at trykke på "A" og derefter få adgang til Bills pc ved at trykke på "A" igen. Vælg en tom boks ved at trykke på "A" igen.

Flyt Pokemon med det tilbageholdte element, der skal duplikeres, ind i den tomme BOX ved at vælge "Pokemon", trykke på "A" og derefter vælge "BOX."

Enig, når du bliver bedt om at gemme, og vent på skærmen at læse "IKKE SLUKKER FOR STRØMMEN." Når dette sker, skal du straks slukke for strømmen, inden den næste linje vises. Du har cirka et sekund på at gøre dette.

Tænd for spillet, og du skal stå foran pc'en igen. Din Pokemon med den tilbageholdte genstand skal vises i både din fest og BOX, hvor den blev deponeret.

Advarsler

Overforbrug eller misbrug af dette trick kan føre til korruption i dit spil, fejl eller sletning af din gemte fil.