Få en fuldskærm Mac OS X Terminal nu med iTerm2

Vil du ikke vente på fuldskærmsterminalen i Mac OS X Lion? Mig heller ikke, og vi behøver ikke at takke iTerm2.

Den nyeste build af iTerm2 har evnen til at indgå i en ægte fuldskærm terminal mode. Bare start iTerm2 og hit Command + Return for at komme ind i fuld skærm. En af vores læsere påpegede dette i kommentarerne fra Lion Terminal posten, så takket være Nlo for det tip.

Få iTerm2 nu fra Google Code, det er en gratis download

Jeg vil anbefale at tage fat på den seneste natlige bygning, jeg har brugt det nonstop nu uden hændelse, og det virker meget stabilt.

Fuld skærmtilstand gøres endnu bedre med evnen til at indstille en systembredt genvej til at aktivere appen, så du kan køre i fuld skærm, men skifte mellem alle apps og tilbage til iTerm2 med lethed med det samme fra alle steder. Det er også visuelt tiltalende, uden for TermKit-projektet er det nemt den mest brugerdefinerede og attraktive kommandolinjeapp til Mac OS X. Dette skyldes delvis, at den nyeste iTerm2 indeholder nogle af de nøjagtige samme øjen-candy-funktioner, der også kommer i Lion's Terminal. app, især den gennemsigtige baggrundssløring.


Ovenstående skærmbillede viser øverste løb i et uskarpt gennemsigtigt vindue, nedenstående skærmbillede viser øverste løb i et sløret billedvindue.

Vi har diskuteret iTerm2 her før, specielt i dets evne til at opdele Terminal-vinduet i separate ruder, en funktion, der mangler i Mac OS X Terminal.app.