Hvordan får jeg adgang til min pc-webcam?

Webcams er populært tilbehør til programmer, der bruger video til at kommunikere på Internettet. De fleste bruger webkameraer til at foretage langdistanceopkald til venner eller familie. Nogle bruger deres webcam til at streame video 24 timer i døgnet for at vise vejrforhold eller overvåge personlig ejendom. Forudsat at enheden er korrekt installeret, afhænger det af, hvordan du vil bruge det, hvordan du får adgang til dit webcam. Med den rigtige software kan dit webcam skabe nye muligheder for at dele video med andre.

Windows Live Messenger

Trin 1

Download og installer Windows Live Messenger.

Trin 2

Klik på menuikonet i øverste højre hjørne af programvinduet.

Trin 3

Klik på "Værktøjer" og derefter "Opsætning af lyd og video."

Bekræft lydindstillingerne, og klik på knappen "Næste" for at fortsætte med at vise dit webcam. Hvis du har flere videoenheder til rådighed, skal du vælge dit webcam i rullemenuen lige over videoovervågningsvinduet. Brug Windows Live Messenger til at foretage videoopkald med dit webcam til andre Windows Live Messenger-kontakter.

Windows Media Encoder

Trin 1

Download og installer Windows Media Encoder.

Trin 2

Vælg "Capture audio or video" fra vinduet "New Session" for at optage webcam-video til din harddisk. Klik på knappen "OK" for at fortsætte.

Trin 3

Vælg dit webcam fra rullemenuen "Enhedsindstillinger" til video og lyd. Vælg webkameraet som videoenhed, og klik på knappen "Næste".

Trin 4

Klik på knappen "Gennemse" for at vælge den mappe, hvor den optagede video skal gemmes.

Trin 5

Klik på "Filarkiv" fra vinduet "Indholdsdistribution" og klik på knappen "Næste".

Trin 6

Accepter standardindstillingerne i de følgende guider ved at klikke på knappen "Næste", indtil du kommer til vinduet Indstillinger. Klik på knappen "Afslut".

Start optagelse af video med dit webcam ved at klikke på den grønne "Start kodning" -knap.

Skype

Trin 1

Download og installer Skype for at ringe til andre Skype-brugere med dit webcam. Skype registrerer og konfigurerer automatisk dit webcam.

Trin 2

Tilføj kontakter ved at klikke på "Kontakter" og "Ny kontakt" fra hovedmenuen. Indtast deres Skype-navn, fulde navn eller e-mail-adresse for at føje dem til din kontaktliste.

Foretag et videoopkald ved at klikke på kontaktnavnet og derefter klikke på den grønne "Videoopkald" -knap.