Sådan oprettes en Steam CS-avatar

I computerspilverdenen er avatarer billedfiler, der bruges til at udtrykke din personlighed som et supplement til dit brugernavn. Når du uploader en avatar til en internetserver, kan andre brugere se din avatar, når de ser dit navn. Steam, den populære onlinespilserver, der understøtter spil som Counter-Strike (CS), giver brugerne mulighed for at uploade avatarer, der kan ses i chat eller under spil. Oprettelse af din egen avatar til brug med Steam CS gør denne avatar meget personlig og kan hjælpe dig med at udforske nye muligheder i din nuværende billedredigeringssoftware.

Log på Internettet, og søg efter en billedfil, der skal bruges som din Steam CS-avatar. Gem billedfilen som en .jpeg-fil eller en .png-fil på din computer. Hvis du vil lave din avatar fra bunden, skal du se bort fra dette trin. Hvis du planlægger at bruge billedfilen uden at foretage ændringer, skal du springe videre til trin 5.

Åbn dit billedredigeringssoftware. Upload .jpeg eller .png, som du gemte i trin 1.

Rediger dit valgte billede efter din personlige smag. Gør avataren personlig ved at tilføje dit Steam CS-afspillernavn til billedet. Tilføj billedmodifikatorer af voldelig karakter, såsom snigskytteudsigter eller ildfælder, der er passende i Steam CS-verdenen. Hvis du har svært ved at ændre dit billede på den ønskede måde, skal du finde et andet billede online, der indeholder den ønskede effekt, og importere en del af billedet til din ændrede billedfil med dit billedredigeringssoftware. Søg for eksempel efter billeder af brændende bygninger eller infernoer for at finde de ildfuger, du mangler.

Gem den ændrede billedfil som en .jpeg eller en .png. Luk ud af dit billedredigeringssoftware.

Åbn din Steam-software ved at dobbeltklikke på Steam-ikonet på skrivebordet.

Vælg "Vis" fra topmargenen i Steam. Vælg "Indstillinger" i rullemenuen, der vises. Dette bringer dig til en dialogboks, der beskriver dine Steam-profilindstillinger.

Vælg fanen "Venner" fra den øverste margen i dialogboksen "Indstillinger". Vælg "Avatarændring" i øverste venstre hjørne af den viste fane. Dette fører dig til dialogboksen "Rediger profil".

Rul ned, indtil du ser din nuværende avatar. Nedenunder vises et tomt tekstfelt og en "Gennemse" -knap. Klik på knappen "Gennemse" for at åbne en dialogboks, der giver dig mulighed for at uploade en billedfil fra din computer.

Brug dialogboksen til at søge efter den billedfil, du har gemt tidligere. Vælg billedfilen, så den er fremhævet, og vælg "Åbn". Dette bringer dig tilbage til Avatar-delen af ​​dialogboksen "Rediger profil".

Vælg "Upload", som vises som knappen til højre for "Gennemse". Dette ændrer din avatar fra det forrige billede til den valgte billedfil.

Genstart Steam, før du spiller CS eller ethvert andet Steam-spil, for at ændringen kan træde i kraft.