Den bedste måde at konvertere en PDF-fil til DOC gratis er med Google Docs

Med de utallige betalte muligheder, der tilbyder filkonverteringer derude, er det altid en stor lettelse at opdage en fremragende gratis service. I dag kommer det til os fra Google, og hvis du ønsker at konvertere en PDF-fil til en DOC, kan du ikke finde et bedre valg end Google Docs, internettet, mens du beholder formateringen og fungerer som PDF-editor. baseret kontorsuite fra Google. Den anden fordel til denne tilgang? Det er helt kompatibelt med tværplatformen, så du kan konvertere og redigere dokumentet fra enhver browser på ethvert OS, det være sig Windows, Linux eller Mac OS X, og du ved, at dokumentet bliver det samme hver gang.

Konvertere PDF-filer til DOC Free med Google Docs

Du skal bruge en hvilken som helst moderne webbrowser og en gratis Google-konto til at bruge denne funktion:

  1. Gå til Google Dokumenter og log ind
  2. Klik på det lille uploadikon (det ligner et plus-knap) for at uploade den pågældende PDF-fil (ældre versioner havde en "Opret" -knap)
  3. Vælg menuen "Fil" i Google Dokumenter og vælg den PDF-fil, du vil konvertere til en redigerbar DOC
  4. På skærmen "Upload Settings" skal du kontrollere alle felter for at konvertere filen, herunder "Konverter tekst fra PDF og billedfiler til Google-dokumenter"
  5. Når du har åbnet i Google Dokumenter, skal du klikke på menuen "Fil" i GDocs og vælge "Download as" efterfulgt af "Microsoft Word 97-2003 (.doc)" for at konvertere oprindelsesfilen til en DOC

Den konverterede PDF-fil downloades som en ny DOC-fil fra browseren.

Bortset fra at give ekstremt nemme og nøjagtige konverteringer, finder du et stort plus, er PDF'en nu fuldstændig redigerbar, samtidig med at den beholder den oprindelige layout og udseende. Du kan skifte tekst, grafik, omarrangere layoutet, ændre filens indhold eller gøre næsten alt. Med andre ord fungerer Google Docs som et helt fornuftigt og gratis PDF-editor og konverteringsværktøj.

Dette er en meget bedre løsning end det andet gratis webbaserede alternativ, vi diskuterede for nylig, ZamZar, fordi det bevarer næsten ethvert aspekt af layoutet og tillader redigering gratis også, hvilket forhindrer behovet for andre redigeringsværktøjer.

En stor råbe ud til Chris for at påpege denne funktion.