Sådan fjernes Torpig Spyware

Torpig er en type ondsindet software, der installeres på dit computersystem uden dit samtykke, når du åbner en inficeret e-mail eller forsøger at installere et inficeret program. Torpig-softwaren registrerer hvert tastetryk, du foretager, og scanner din computer for bestemte typer tekstdokumenter for at forsøge at stjæle dine adgangskoder og personlige oplysninger. Torpig kan fjernes ved at køre et anti-malware-værktøj, efter at softwarens hovedfiler er lukket ned.

Trin 1

Følg linket i "Yderligere ressourcer" nedenfor til Malware Bytes Anti-Malware, som er et program, der er i stand til at fjerne Torpig-softwaren. Download installationsfilen. Åbn filen, og følg derefter installationsinstruktionerne for Malware Bytes.

Trin 2

Sådan fjernes Torpig Spyware

Hent dit operativsystems Task Manager-menuskærm ved samtidig at holde "Ctrl", "Alt" og "Delete" tasterne nede. Naviger til fanen mærket som "Processer", og klik derefter på knappen markeret som "Billednavn."

Trin 3

Sådan fjernes Torpig Spyware

Kontroller, om der er en post på listen over processer med navnet "ibm00003.exe." Klik på posten, hvis den er inkluderet i listen over filer, og klik derefter på knappen mærket som "Afslut proces."

Trin 4

Torpig er en type ondsindet software, der installeres på dit computersystem uden dit samtykke, når du åbner en inficeret e-mail eller forsøger at installere et inficeret program. Torpig-softwaren logger hvert tastetryk, du foretager, og scanner din computer for bestemte typer tekstdokumenter for at prøve at stjæle din ...

Luk processerne for filerne med navnet "ibm00001.exe" og "country.exe", hvis de er til stede. Klik på menuen "Start" nederst på skærmen, og åbn "Søg" -feltet.

Trin 5

Søg efter filen "ibm00001.dll." Højreklik på filen, når den vises på søgeresultatlisten, og klik derefter på knappen "Slet". Søg efter og slet Torpig-filerne med navnet "ibm00002.dll," "ibm00003.dll," "ibm00004.dll," "ibm00001.exe" og "ibm00003.exe."

Trin 6

klik, trin, navigere, tsearch, følg, fjern, slet, tlist, tbotn, tabndn

Luk søgefeltet, og åbn derefter den anti-malware-software, du har installeret tidligere. Naviger til fanen "Opdater", og klik derefter på knappen "Søg efter opdateringer".

Naviger til fanen "Scanner", og klik derefter på alternativknappen markeret som "Udfør fuld scanning." Klik på knappen "Scan" nederst i vinduet. Vent på, at scanningen er færdig, og klik derefter på "Fjern problemer" for at afslutte fjernelsen af ​​Torpig-softwaren fra din computer.